自考/成教档案服务:档案托管、死党激活、档案查询、档案托管
首页 电子商务 《大学英语(3)》成教课程原题及答案

《大学英语(3)》成教课程原题及答案

针对网络教育英语教学和学习的特殊性,以主题为依据划分单元,涵盖语言、文化、教育、习俗、经济、科技、社会等各个方面。全套书共四册,每册八个单元,供一学期使用。每单元由三部分组成:背景信息、课文和语言拓展等。

《大学英语(3)》成教课程原题及答案 图1

学习笔记

1.As for Ann, I am not sure about her [_]in Italian.
A.fluency
B.clarity
C.coherence
D.excellency
答案:A

2.Victor took a bus and headed for home, [_]if his wife would have him back.
A.not to know
B.not known
C.not knowing
D.not having known
答案:C

3.The girl chose some very pretty[_]paper for the present.
A.covering
B.wrapping
C.packing
D.collecting
答案:B

4.Feeling that she was in the right, she took [_]at the dirty remark.
A.protection
B.offense
C.defense
D.guard
答案:B

5.Advertising media like direct mail, radio, television and newspapers [_]to increase the sales of industrial products.
A.have been used
B.will be used
C.is being used
D.has been used
答案:A

6.People’s status in society is frequently [_]by how much they own.
A.measured
B.examined
C.tested
D.questioned
答案:A

7.The new cut in interest rate [_] promote domestic investment.
A.means to
B.directs toward
C.is meant to
D.leads to
答案:C

8.[_]the center of our planetary system was considered as heresy by the church in the Middle Ages.
A.It is the sun and not the earth
B.That the sun and not the earth
C.Being the sun and not the earth
D.The sun and not the earth
答案:B

9.I [_] with the Browns during my stay in New York City.
A.put in
B.put down
C.put on
D.put up
答案:D

10.[_]me most was that the young boy who had lost both arms in an accident could handle a pen with his feet.
A.That amazed
B.It amazed
C.Which amazed
D.What amazed
答案:D

11.Although she wrote a lot of short stories and poems when she was very young,[_] she was twenty five.
A.her first real success did not come until
B.her real first success came until not
C.since her first real success did not come until
D.not until her first real success
答案:A

12.In 1914, an apparently insignificant event in a remote part of Eastern Europe [_] Europe into a great war.
A.imposed
B.pitched
C.inserted
D.plunged
答案:D

13.John Dewey believed that education should be a preparation for life, that a person learns by doing, and that teaching must [_] the curiosity and creativity of children.
A.stimulate
B.spare
C.seek
D.secure
答案:A

14.Which is not the notable newspapers in Britain?
A.The Daily Telegraph
B.The Guardian
C.The Independent
D.Times
答案:D

15.Your examination results were quite satisfactory, but[_] if you had spent less time in playing football?
A.wouldn’t they have been better
B.wouldn’t they be better
C.won’t they have been better
D.won’t they be better
答案:A

16.Which is the positive adjective that is used for describing Personality / Character?
A.easy-going
B.self-loving
C.prejudiced
D.jealous
答案:A

17.She has managed to obtain a temporary work [_] in Britain.
A.permit
B.permission
C.permissiveness
D.permissible
答案:A

18.The only[_] he had ever won was the Academy Award.
A.reward
B.award
C.appraise
D.value
答案:B

19.The two scholars worked at the task of writing a preface to the new dictionary for three hours [_]last night.
A.at length
B.in full
C.on end
D.in time
答案:C

20.Two boys were caught smoking at school but the headmaster let them [_] with a warning.
A.off
B.down
C.out
D.alone
答案:A

21.Nowhere in nature is aluminum found free, owing to its always[_] with other elements, most commonly with oxygen.
A.being combined
B.having combined
C.to combine
D.combined
答案:A

22.Physics is the presentday equivalent of [_]used to be called natural philosophy, from[_] most of present day science arose.
A.which, what
B.that, which
C.what, which
D.what, that
答案:C

23.If we continue to argue over minor points, we won’t get [_]near a solution.
A.anywhere
B.somewhere
C.elsewhere
D.nowhere
答案:A

24.Which of the following is not Chinese Festival?
A.Dragon-boat Festival
B.Double Ninth Chongyang
C.Mid-autumn Festival
D.Thanksgiving Day
答案:D

25.She broke her leg, but the [_]healed quickly.
A.fracture
B.injury
C.skeleton
D.cavity
答案:A

26.A highly organized system of irrigation is [_]Chinese agriculture.
A.typical of
B.consistent with
C.famous for
D.subject to
答案:A

27.As the train will not leave until one hour later, we [_]grab a bite at the snack bar.
A.may well
B.just as well
C.might as well
D.as well
答案:C

28.Which is not the expression for Emotional Changes for the better below?
A.calm
B.cheerful
C.peaceful
D.disappointed
答案:D

29.Which of the following is not the expression of fear?
A.afraid
B.frightened
C.horrified
D.fight against
答案:D

30.Where there is an earthquake, energy is [_]in one area along a crack in the earth crust.
A.repelled
B.released
C.run
D.rushed
答案:B

31.My cat is a fussy eater, but my dog is so [_]that she’ll swallow down anything that is put in front of her.
A.indiscriminate
B.choosy
C.indefinite
D.picky
答案:A

unit 1

一、单选题
1.There is no point_________________________the violin unless you practise every day.
A.to learn to play
B.by learning to play
C.in learning to play
D.having learned to play
答案:C

2.My journey back to my hometown seemed slow because the train stopped ______ at different villages.
A.gradually
B.continually
C.continuously
D.unceasingly
答案:B

3.The scientist could hardly find sufficient grounds ______ his arguments in favor of the new theory.
A.which to base on
B.to base on
C.to be based on
D.on which to base
答案:D

4.The skilled carpenter worked ____ to finish the job quickly.
A.effectively
B.sufficiently
C.extremely
D.efficiently
答案:D

5.Business declined to such a(n) ____ that the company had to close up.
A.part
B.content
C.extent
D.method
答案:C

6.He could barely keep body and soul together, ____ support his family.?
A.let in
B.let down
C.let alone
D.let out
答案:C

7.We didn’t go fishing yesterday because it ______________________all day.
A.had rained
B.would rain
C.) had been raining
D.was raining
答案:D

二、多选题
8. I will _________ you some favor.
A.give
B.supply
C.offer
D.need
答案:AC

9.This question is very ______to answer for us.
A.convenient
B.formal
C.difficult
D.formidable
答案:CD

10.________, he is a very honest boy in our class.
A.In fact
B.To begin with
C.Most of all
D.In reality
答案:AD

11.Let’s _______ reading the passage.
A.contain
B.continue
C.go on
D.go out
E.get rid of
答案:BC

12.We finished the work_______.
A.lonely
B.alone
C.by ourselves
D.lone
答案:BC

unit 2

一、单选题
1.Not that I don’t want to help you,___________________________it’s beyond my power.
A.for that
B.and that
C.but that
D.in that
答案:C

2.The boy climbed up to the top of the mountain,___________________________he could see nothing but clouds.
A.from that
B.from which
C.from where
D.from what
答案:C

3.Jimmy could hardly___________________________Mary because they work in the same company.
A.avoid to meet
B.not avoid to meet
C.avoid meeting
D.not avoid meeting
答案:D

4.She offered a reward to___________________________would find her lost mobile phone.
A.whoever
B.who
C.whomever
D.whom
答案:A

5. such a good chance, he planned to learn English more diligently.
A.Having been given
B.Having given
C.To be given
D.Giving
答案:A

6.I strongly object___________________________as it will do great harm to his health.
A.to my son’s smoking
B.to my son smoke
C.my son to smoke
D.my son smoke
答案:A

7. So many people___________________________absent, they cancelled the meeting.
A.have been
B.were
C.being
D.had been
答案:C

二、多选题
8.We finished the work_______.
A.lonely
B.alone
C.by ourselves
D.lone
答案:BC

9.When she______ America, she suddenly felt lonely.
A.arrived in
B.got
C.reach out
D.reached
答案:AD

10.Before ________ the road, please look both sides.
A.crossing
B.crossed
C.going across
D.across from
E.across
答案:AC

11.Run home_______.
A.at once
B.just now
C.up to now
D.right now
E.now and then
答案:AD

unit 3

一、单选题
1. The flower___________________________a pleasant smell.
A.gives back
B.gives away
C.gives out
D.gives of
答案:C

2.Could you tell me how long it___________________________to go to Beijing by air?
A.spends
B.needs
C.uses
D.takes
答案:D

3. Mary’s going to study abroad next year, , for sure, delights everyone.
A.who
B.that
C.this
D.which
答案:D

4.It’s twelve o’clock, I think I must be off now.
Oh,really? I___________________________it at all.
A.don’t realize
B.haven’t realized
C.didn’t realize
D.hadn’t realized
答案:C

5.John is___________________________student in his class. All the girls want to date him.
A.more popular
B.much popular
C.the most popular
D.very popular
答案:C

6. She didn’t remember___________________________him before.
A.having met
B.have met
C.to meet
D.to having met
答案:A

7.The door _______________________ . Better have it repaired.
A.isn’t shut
B.hasn’t been shut
C.won’t be shut
D.won’t shut
答案:D

二、多选题
8. The road declines _______ at this point.
A.dramatic
B.sharp
C.dramatically
D.sharpen
答案:BC

9.He is a good man, but he can be really bad-tempered_______.
A.time
B.at times
C.in time
D.sometimes
答案:BD

10.Lin Tao _________ his grandparents last week.
A.called on
B.called for
C.visited
D.called of
答案:AC

11.An example will ___________ how these objects work together.
A.show
B.show off
C.demount
D.demonstrate
答案:AD

unit 4

一、单选题
1. The international situation is very _______ in the Middle East.
A.delicious
B.perfect
C.delicate
D.percent
答案:C

2. Scientists say it may be five or ten years _______ it is possible to test this medicine on human patients.
A.since
B.before
C.after
D.when
答案:B

3._________ table tennis was accepted as a regular part of the Olympic Games.
A.Not until 1986
B.It was not until 1986 that
C.It was in 1986 when
D.It was until 1986 that
答案:B

4.Would you please tell me more about it?
Sorry, I can only tell you___________________________much.
A.that
B.such
C.very
D.too
答案:A

5. Professor Parker’s lecture was very . It was one of the best lectures I’ve ever attended
A.impressed
B.impressive
C.outdated
D.obscure
答案:B

6.A simple meal can help communicate___________________________each other as well.
A.to
B.form
C.with
D.toward
答案:C

7. he failed, he won’t give up his ideals.
A.if
B.even if
C.whether
D.when
答案:B

二、多选题
8. What_______ things can you see in the picture?
A.others
B.else
C.other
D.something else
E.or other
答案:BC

9.She _______ collecting stamps very much.
A.likes
B.loves
C.enjoys
D.longs
E.looks like
答案:ABC

10. Her _______will impinge on my decision.
A.visual
B.view
C.via
D.opinion
答案:BD

11.The students ________ a group to protect the environment.
A.founded
B.established
C.set up
D.find
E.set
答案:ABC

unit 5

一、单选题
1. I didn’t mean ______ anything, but those apples looked so good that I couldn’t resist ________ one.
A.to eat … trying
B.to eat … to try
C.eating … to try
D.eating … trying
答案:A

2. I need one of you to ________ the examination papers to the class for me.
A.attribute
B.contribute
C.distribute
D.tribute
答案:C

3. He seemed to have come to a deadlock in solving the puzzles, so he simply ________ whatever came into his head.
A.put aside
B.put away
C.put down
D.put back
答案:C

4. Mary is too weak to ________ the piano across the room.
A.apply
B.appeal
C.attract
D.drag
答案:D

5. You will see this product ________ wherever you go
A.advertise
B.advertising
C.advertised
D.to be advertised
答案:C

6. It was impossible to avoid ________ by the stormy weather.
A.to be much affected
B.being much affected
C.having much affected
D.to have been much affected
答案:B

7. In children’s minds the Spring Festival is _________ with nice food and presents.
A.connected
B.joinde
C.combined
D.associated
答案:D

二、多选题
8. ________, she won the race.
A.Finally
B.In the end
C.At last
D.At the end
答案:ABC

9. He will _______ in a month.
A.go back
B.return
C.turn
D.be back
E.back
答案:ABD

10.________ a hundred people tried this new kind of food.
A.Over
B.Overall
C.More than
D.Than
E.Than ever
答案:AC

11.It is _______ to your mind, soul, body and your life on the whole that you stay in the present with all your thoughts and feelings.
A.vital
B.important
C.obvious
D.visual
答案:AB

unit 6

一、单选题
1. They are teachers and don’t realize _______ to start and run a company.
A.what it takes
B.what takes it
C.what they take
D.what takes them
答案:A

2. The letters _______ which she ______ grew fewer, then stopped altogether.
A.of … hungered
B.for … hungered
C.to … hungered
D.by … hungered
答案:B

3. The king commanded that enough money _______ to fund the project.
A.be collected
B.must be collected
C.is collected
D.can be collected
答案:A

4. People could hardly ________ their anger when they found millions of dollars of public funds had been used to build luxurious houses for city officials.
A.hold back
B.draw back
C.keep back
D.hold up
答案:A

5. The French pianist who had been praised very highly _________ to be a great disappointment.
A.turned up
B.turned in
C.turned out
D.turned down
答案:C

6. The history professors were dealing with these in historical ________.
A.sequence
B.succession
C.series
D.success
答案:A

7. It is essential that he ________ in extracurricular activities.
A.will participate
B.participates
C.participate
D.shall participate
答案:C

二、多选题
8.My father ____________ smoking.
A.quitted
B.stopped
C.dropped
D.gave up
E.drop in
答案:ABCD

9.________ it is not my pen.
A.May
B.As a result
C.Perhaps
D.Maybe
E.Probable
答案:CD

10._______ you find in the box, they belong to Amy.
A.Whatever
B.No matter what
C.What
D.However
E.No matter how
答案:AB

unit 7

一、单选题
1. The picture _______ my school days to my mind.
A.reminded
B.recollected
C.remembered
D.recalled
答案:D

2. I rely on you to remind me ________ Jack for the books he bought me.
A.of paying
B.of being paid
C.to pay
D.to be paid
答案:C

3. Dream of the Red Chamber (《红楼梦》) is said __________ into dozen of languages in the last decade.
A.to have been translated
B.to translate
C.to be translated
D.to have translated
答案:A

4. Not that John doesn’t want to help you, ________ it is beyond his power.
A.but that
B.for that
C.and that
D.in that
答案:A

5. He tried to _______ relations with his former wife but he failed.
A.measure
B.maintain
C.shelter
D.reply
答案:B

6. Although he knew little about the large amounts of work done in the field, he succeeded ________ other more well-informed experimenters failed.
A.which
B.that
C.what
D.where
答案:D

7. ________ might be expected, the response to the question was very mixed.
A.it
B.that
C.what
D.as
答案:D

二、多选题(本大题共3小题,共30分)
8.We find he is a very ________ star.
A.famous
B.well-known
C.noted
D.renowned
答案:ABCD

9.Fate blessed him with great_______.
A.gift
B.tale
C.ability
D.talent
答案:ACD

10._________you come to see me, I will treat you as my relative.
A.Whatever
B.No matter what
C.No matter when
D.Whenever
答案:CD

unit 8

一、单选题
1. With the ________ of Mary, all the girl students are eager to go to the party.
A.exhibition
B.exception
C.except
D.reception
答案:B

2. It is not considered ________ to litter in public.
A.respected
B.respectable
C.respectful
D.respective
答案:B

3. He talked as if he ________ the incident.
A.had witnessed
B.witnessed
C.witness
D.have witnessed
答案:A

4. New words are constantly added to our vocabulary while some old words go _________.
A.out of date
B.out of sight
C.out of work
D.out of touch
答案:A

5. His opinion _________ that of the minority.
A.retains
B.represents
C.reports
D.requires
答案:B

6. Mr. Smith had an unusual _________: He was first an office clerk, then a sailor, and ended up as a school teacher.
A.profession
B.occupation
C.position
D.career
答案:D

7. At least 76 people died when a Sibir Airlines Tu-154 ________ into the sea about 180 kilometers from the Russian resort of Sochi on Thursday.
A.dropped
B.jumpde
C.plungde
D.declined
答案:C

二、多选题
8._______ the grass!
A.keep in
B.keep in touch
C.Keep away from
D.Keep off
E.Keep on
答案:CD

9._____ his help, he passed this exam.
A.Because of
B.Due to
C.As a result
D.But for
答案:AB

10._______! The flood is coming.
A.Look out
B.Look
C.Take care
D.Be careful
E.Out
答案:ACD

unit 9

一、单选题
1. A ________ to this problem is expected to be found before long.
A.result
B.response
C.settlement
D.solution
答案:D

2. John left his hometown ten years ago, never ________.
A.to return
B.returned
C.returning
D.will return
答案:A

3. In today’s business world, having a solid Internet ________ is critical to success.
A.presence
B.absence
C.present
D.accent
答案:A

4. As he ________ the conclusion, he lost the good chance to earn more money.
A.came to
B.arrived at
C.leaped to
D.reached
答案:C

5. U.S. stocks pared back ________ losses Wednesday after the Federal Reserve said the economy was “sluggish” even before last week’s terrorist attacks.
A.descending
B.abrupt
C.downhill
D.steep
答案:D

6. With a cry, Peter raised his axe and struck ________, burying it in the dog’s massive head.
A.up and down
B.at stake
C.with all his strength
D.at his best
答案:C

7. It’s probably that awful music ________ wakes me up every morning.
A.that
B.which
C.what
D.as
答案:A

二、多选题
8.________ there was a beautiful princess living in an old castle.
A.No long
B.Once upon a time
C.For some time
D.Long, long ago
答案:BD

9.He never _________ of visiting the Great Wall.
A.tiring
B.tire
C.tires
D.tired
答案:CD

10. Most Sundays _________ we go to help Uncle Wang.
A.morning
B.mornings
C.the morning
D.afternoons
答案:BD

unit 10

一、单选题
1. In the very height of the afternoon blaze they saw a horseman on the crest of a hill, watching them ________ through glasses.
A.intently
B.B) intentionally
C.intensively
D.extensively
答案:A

2. No sooner had we set out ________ a storm began.
A.then
B.than
C.when
D.and
答案:B

3. They all objected ________ the meeting off.
A.to put
B.putting
C.to putting
D.put
答案:C

4. More than 100 fire-fighters ________ Florida blaze on Monday.
A.fiddled with
B.helped with
C.collided with
D.struggled with
答案:D

5. Ever since the invention of television there hasn’t been anything as begging to become a ________ as the Internet.
A.means
B.medium
C.material
D.media
答案:B

6. A good test for this value is to apply ________ I call the “Integrity Triangle”.
A.that
B.which
C.what
D.when
答案:C

7. The food __________ good and _________ well.
A.tastes, sells
B.is tasted, is sold
C.taste, sell
D.smell, sold
答案:A

8. He ________ the door and ripped the top part of some sort of hinge.
A.pulled on
B.pulled up
C.pulled out
D.pulled down
答案:A

二、多选题
9.There will be vision phones _______ the end of this century.
A.by
B.at
C.for
D.on
E.in
答案:AB

10.Southerners _________ rice.
A.depend on
B.feeds on
C.lives on
D.feed on
答案:AD

unit 11

一、单选题
1. It’s a very beautiful village where Cindy and Tony live but it’s very ________.
A.out of the way
B.on the way
C.by the way
D.in the way
答案:A

2. Yesterday Ariel Sharon ordered Israeli tanks to roll back from Palestinian towns in the West Bank in a move _________ to please the visiting U.S. vice-president, Dick Cheney.
A.calculated
B.computed
C.attempted
D.estimated
答案:A

3. In the smoke and dust and darkness, people ________ to one another grabbing hands and linking arms, they formed a human chain that made its way down stairwells and corridors and out into the sunlight of an unthinkable day.
A.reaching up
B.reaching down
C.reaching for
D.reaching out
答案:D

4. You ________ him about this since he could find out for himself.
A.needn’t tell
B.need tell
C.need have told
D.needn’t have told
答案:D

5. The Argentine icebreaker Almirante Irizar, which left Buenos Aires on Tuesday, is expected to join the South African rescuers within 10 days to clear a path for the ________ ship to leave.
A.tramped
B.trapped
C.wrapped
D.snapped
答案:B

6. He wants to be ________ Newton and Einstein.
A.a great scientist as
B.as great a scientist as
C.as a great scientist as
D.such a great scientist as
答案:D

7. They are a reminder that great powers should steer ________ small wars and concentrate on strategic tasks which maximize long-term benefit to themselves and the world.
A.clear of
B.lack of
C.far away
D.clear up
答案:A

8. Dad, I’ve got an “A” in the math exam.
Great. And I’m sure you will do better, because this is a good _________.
A.report
B.result
C.start
D.skill
答案:C

二、多选题(本大题共2小题,共20分)
9.The_______ will fall in autumn.
A.leaf
B.leafs
C.leaves
D.flowers
答案:CD

10.There are many _______ playing on the playground.
A.child
B.children
C.pupils
D.sheep
答案:BC

unit 12

一、单选题
1. Last year, the crime rate in Chicago has sharply ________.
A.declined
B.lessened
C.descended
D.slipped
答案:A

2. He was knocked down by a car and badly ________.
A.injured
B.damaged
C.harmed
D.ruined
答案:A

3.Most nurses are women, but in the higher ranks of the medical profession women are in a ________.
A.scarcity
B.minority
C.minimum
D.shortage
答案:B

4. A group of sharks were ________ off the coast earlier this month.
A.spotted
B.sported
C.spouted
D.spoofed
答案:A

5. When people are segregated in ________ workshops, they miss out on the opportunities of interacting, working in a meaningful job and being part of the community at large.
A.shielded
B.sheltered
C.hidden
D.concealed
答案:B

6. Autumn’s parents didn’t permit her to date and insisted Autumn ________ Japanese school on Saturdays.
A.attend
B.attends
C.attending
D.to attend
答案:A

7. Online courses require students to make decisions ________ on facts as well as experience.
A.to base
B.basing
C.based
D.being based
答案:C

8. —-What do you think of Tom’s speaking?
—-No one does _______ in our class.
A.good
B.better
C.bad
D.best
答案:B

9. -Is this your ________ visit to my hometown, Zunyi?
-No. I’ve been here for many times.
A.one
B.the first
C.first
D.second
答案:B

二、多选题
10.You can see _______ if you go out at night.
A.million stars
B.thousands of stars
C.hundreds stars
D.millions of stars
E.thousands stars
答案:BD

unit 13

一、单选题
1. A ________ to this problem is expected to be found before long.
A.result
B.response
C.settlement
D.solution
答案:D

2. In the smoke and dust and darkness, people ________ to one another grabbing hands and linking arms, they formed a human chain that made its way down stairwells and corridors and out into the sunlight of an unthinkable day.
A.a great scientist as
B.as great a scientist as
C.as a great scientist as
D.such a great scientist as
答案:D

3. In today’s business world, having a solid Internet ________ is critical to success.
A.presence
B.absence
C.present
D.accent
答案:A

4. Last year, the crime rate in Chicago has sharply ________.
A.declined
B.lessened
C.descended
D.slipped
答案:A

5. When people are segregated in ________ workshops, they miss out on the opportunities of interacting, working in a meaningful job and being part of the community at large.
A.shielded
B.sheltered
C.hidden
D.concealed
答案:B

6. In the very height of the afternoon blaze they saw a horseman on the crest of a hill, watching them ________ through glasses.
A.intently
B.intentionally
C.intensively
D.extensively
答案:A

7. ____ and disorder might well spread throughout the entire Middle East.
A.Contempt
B.Confusion
C.Conference
D.Conjunction
答案:B

二、多选题(本大题共3小题,共30分)
8.Mike is learning______ a computer.
A.how can he use
B.how to use
C.how he can use
D.how he use
答案:BC

9.You are just _____ for the game. Please come and join us.
A.in time
B.on time
C.at times
D.at the time
答案:AB

10.Who will teach _____English next term?
A.us
B.you
C.our
D.your
答案:AB

unit 14

一、单选题
1.The weather is too cold ____ March this year.——It was still ____ when I came here years ago.
A.for; colder
B.in; cold
C.in; hot
D.for; hotter
答案:A

2.What should I wear to attend his wedding party?——Dress ____ you like.
A.what
B.however
C.whatever
D.how
答案:B

3. Stop making so much noise ____ the neighbor will start complaining.
A.or else
B.but still
C.and then
D.so that
答案:A

4.We hope to go to the beach tomorrow, but we won’t go ____ it’s raining.
A.if
B.when
C.though
D.because
答案:A

5.How much vinegar did you put in the soup?——I’m sorry to say, ____. I forget.
A.no
B.no one
C.nothing
D.none
答案:D

6.He is only too ready to help others, seldom, ____, refusing them when they turn to him.
A.if never
B.if ever
C.if not
D.if any
答案:B

7.The research on the new bird flu virus vaccine is challenging and demanding. Who do you think can do the job?——____ my students have a try?
A.Shall
B.Must
C.Will
D.May
答案:A

二、多选题
8.Everything is _____lighter on the moon than on the earth.
A.so
B.much
C.a lot
D.very
答案:BC

9.Would you please_______ the radio?
A.turn down
B.turn on
C.turn off
D.turn up
答案:ABCD

10.Mr. Yong is too ______ to go on walking.
A.old
B.tall
C.tired
D.strong
答案:AC

unit 15

一、单选题
1. Do you know the boy ____ under the big tree?
A.lay
B.lain
C.laying
D.lying
答案:D

2. Go on ____ the other exercise after you have finished this one.
A.to do
B.doing
C.with
D.to be doing
答案:A

3. –What do you think of the book?
—Oh, excellent.It’ s worth ____a second time.
A.to read
B.to be read
C.reading
D.being read
答案:C

4. The chair looks rather hard, but in fact, it is very comfortable to ____.
A.sit
B.sit on
C.be sat
D.be sat on
答案:B

5. She didn’t remember ____him before.
A.having met
B.have met
C.to meet
D.to having met
答案:A

6. Mother ____ us stories when we were young.
A.was used to tell
B.is used to telling
C.used to tell
D.used to telling
答案:C

7. They knew her very well.They had seen her ____ up from childhood.
A.grow
B.grew
C.was growing
D.to grow
答案:A

二、多选题
8._____ trees are cut down every year.
A.Thousand
B.Thousands of
C.Hundreds
D.Hundreds of
答案:BD

9.He lived here _____1983.
A.after
B.in
C.from
D.since
答案:ABC

10.The teacher and writer______ coming to our school.
A.were
B.are
C.will be
D.have been
E.was
答案:AB

翻译(英翻汉)

一、分析题
1.These computers are small in size and light in weight.
答案:这些计算机体积小,重量轻 。
二、翻译题
2.Either you must improve your work, or I shall dismiss you.
答案:你必须改进工作, 否则, 我解雇你.

3.He remains modest despite his great achievements.
答案:尽管他取得了伟大的功绩, 但是, 仍然保持谦虚。

4.In some cultures people devote a lot of time to eating.
答案:在有些文化中,人们在吃上要花很多时间。

5. She was sick, so children were quiet.
答案:她病了, 所以孩子们很安静。

6.Various substances differ widely in their magnetic characteristics.
答案:各种材料的磁性有很大的不同。

7.The suit is quite satisfactory except for the color.
答案:这套衣服,除了颜色以外,还是很令人满意的。

8.John will be back in a week, and you can talk to him then.
答案:约翰一周后就回来, 你到时可以直接与他谈 。

9. We tend to make mistakes when we are nervous.
答案: 我们紧张的时候就容易犯错误。

10.He failed to live up to his parents’ expectations.
答案:他辜负了父母对他的期望。

11.Bill hit his car into a wall last night.
答案:昨晚比尔开车时车撞到了墙上。

12.Would you please help me with this heavy box?
答案:你能帮我拾一下这个很沉的箱子吗?

13.Apples here like water and sunshine.
答案:这里的苹果喜欢水和阳光。

14.Tom was such a hardworking student that he soon came our first in the class .
答案:汤姆是一个学习十分用功的学生,以至于不久他就成了班里学习最好的学生。

15. He said that he preferred the country to the city.
答案:他说城市和农村相比, 他更喜欢农村。

16.The door is out of proportion with the window.
答案:这门和窗子不成比例。

17. We must take immediate measures to prevent such things from happening again.
答案: 我们必须立即采取措施防止这种事情再次发生 。

18. The boy was lost. His parents were very concerned about his safety.
答案:小男孩找不到了,他的父母对他的安全忧心忡忡。

19. Wang Li’s father has taught English here since he graduated from Peking University.
答案:王丽的父亲从北京大学毕业后就一直在这里教英语 。

20.Please give this book to whoever comes first.
答案:请把这本书给最先来的人。

21.Though it was late, they kept on working.
答案:尽管已经很晚了,他们还在继续工作。

22.Ted and William have lived under the same roof for five years.
答案:泰德和威廉已经在同一个屋檐下生活了五年了。

23.You needn’t go there anymore. He already knows about it.
答案:你不必去了,他已经知道那件事了。

24.As is known to all, China is a developing country.
答案:众所周知,中国是一个发展中国家。

25.A lot of natural resources in the mountain area are to be exploited and used.
答案:那个山区有许多自然资源有待于开发利用。

翻译(汉翻英)

一、翻译题
1.由于糖用完了,她没做成蛋糕。
答案:She failed to bake the cake as she had run out of sugar.

2.他们看见一位老人被对面是来的汽车撞倒
答案:They saw an old man knocked over by a car coming from the opposite direction.

3.她似乎与新同学相处不好。
答案:She doesn’t seem to get along with her new classmates.

4.她母亲通过一些私人关系使她进入商界。
答案:Her mother pulled a few strings to get her into the business circle

5.我希望这些菜和你的胃口。
答案:I hope the food is to your liking.

6.那些男孩太吵闹,我把他们骂了一顿。
答案:I told the boys off for making so much noise

7.我与玛丽失去联系多年,但昨天我与她在电话里联系上了。
答案:I’d been out of touch with Mary for years, but I managed to out of touch her by phone yesterday.

8.那老兵喜欢对每一位来访者炫耀他的勋章。
答案:The veteran enjoys showing off his medals to everyone who visits him.

9.她丈夫似乎非常反对她出国。
答案:Her husband seems very much opposed to her going abroad.

10.因为托马斯不安心工作,他的父母非常担忧。
答案:As Thomas couldn’t settle down in his job, his parents were very worried.

11.我口袋里总装着各种各样的小东西。
答案:I always have all kinds of bits and pieces in my pockets

12.他决定立即着手这项复杂的工程。
答案:He resolved to work on the complicated project immediately

13.在经济萧条期间,公司遭遇到财政困难。
答案:During the period of depression, the company was running into financial difficulties.

14.他在黑暗中摇摇晃晃,摸索着寻找电灯开关.
答案:He walked unsteadily along in the dark, groping for the light switch.

15.病了3个月后,他几乎站也站不稳了。
答案:After three month’s illness, he found it difficult to rise to his feet.

16.由于人手不足,无法按期完成任务。
答案:Owing to the staff shortage the task could not be fulfilled on schedule.

17.针、剪刀这类东西必须放在小孩够不着的地方。
答案:Such things as needles and scissors should be kept out of the reach of children.

18.战士站在烈日地下,被晒得大汗淋漓。
答案:The soldiers stood under the burning scorching sun, drenched with sweat.

19.他最后终于回到了他的祖国。
答案:He returned to his own country / motherland in the end.

20.那盲女上了拥挤的公共汽车,乘客们给她让出了地方。
答案:When the blind girl got on the crowded bus, the passengers made room for her.

21.他终于抓住了悬崖上的岩石,止住了下滑。
答案:He at last managed to hold on to the rock on the cliff and stopped him from slipping.

22.母亲立刻派汤姆去叫医生。
答案:Mother immediately sent Tom for the doctor.

23.我知道您现在忙极了。
答案:I know how desperately busy you are now.

24.汤姆说错了话,惹得全班学生哄堂大笑。
答案:The whole class roared with laughter at Tom’s slip of the tongue.

25.我们的左侧有条路直通山脚。
答案:There is a road on our left leading straight to the foot of the mountains.

阅读

一、阅读题
1、Are you a team person? Are you at your best as part of a small, tightly united group of dedicated workers? If so, the future may hold more for you than you think.

High technology, some predicted, would make team work a thing of the past. That’s happening in those areas of business and data processing where one person and a computer can replace a team of workers.

But, elsewhere, teamwork is very much alive. High technology has led to a new type of teamwork in a number of fields, including advertising, scientific research, engineering design, architecture and ocean exploration. Through computer networking, scientists, engineers and technicians at different locations – often thousands of miles apart – can work on the same project at once. They can exchange ideas, try out different designs and test their results.

Examples? An engineering team can now design and try out a robot system, a new manufacturing process, or an entire factory before it is built. An architectural team can do the same with a building or a bridge. A medical team can simulate (模拟) a dangerous operation before performing it on a patient.

Of course, computer – assisted team effort doesn’t end with investigation and simulation. It now usually continues into actual design, manufacturing and testing. “Computer – aide design (CAD) and computer – aided manufacture (CAM) are breaking down barriers between traditional design and manufacturing functions,” explains Dr. Prakash Rao, an engineering manager at General Electric. “Interdisciplinary (跨学科的) teams and engineers follow a product from concept to production. Everything is interconnected like a network.”

Sometimes a computer – aided effort can extend beyond production. A team that produces robots may use them to explore space and ocean depth. For high – technology team work, the future seems limitless.

6. The underlined part “hold more” most probably means to _________.
A. maintain more chances B. give more rights
C. make more regulations D. store more information

7. According to the passage, the writer believers that _________.
A. teamwork requires more use of computers than that of human beings
B. teamwork will be completely replaced by computers
C. the concept of teamwork is still alive and no longer the same as the past
D. high technology would make teamwork a thing of the past

8. The examples given by the writer in Paragraph 4 serve _________.
A. to prove high technology has a promising future
B. to explain his idea of new type of teamwork is reasonable
C. to show that it tends to be an end to teamwork soon
D. to indicate the computer – assisted team effort just means investigation and simulation.

9. Which of the following statements is NOT true according to the passage?
A. Many fields of science and technology are now using computers effectively.
B. No details are given in the passage about barriers between traditional desigand manufacturing functions.
C. Experts from different fields have to cooperate to develop a product from concept to production.
D. High technology is nothing but a new type of teamwork plus CAD and CAM.

10. The author’s attitude to towards the introduction of the computer to teamwork is of ________.
A. objection B. indifference C. support D. doubt
答案:6.A 7.C 8.B 9.D 10.C

2. percent of Chinese families buy prescription medicines and store them at home for later use. Of them, about 80 percent throw away medicines that have passed their use by date, a survey reveals.Officials said the government should introduce laws to regulate the collection and disposal of out-of-date medicines. A risk analysis system for medicines should also be established, the experts said.

To study the way people stored medicines and the way medicines were handled after they had passed their used by date, the survey covered more than 1,800 families in 18 cities and counties from Shanghai, Beijing, Guangdong, Shandong, Sichuan and Inner Mongolian Autonomous Region between October and November in 2007. In Shanghai, 56.4 percent of the residents said they threw away out-of-date medicines and 25.5 percent returned them to pharmacies, the highest percentage recorded of all the regions in the survey.About 60 percent of residents knew that out-of-date medicines could be an environmental threat and 75.3 percent were aware of the dangers involved in selling out-of-date medicines to illegal drug dealers.

“The dangers in using out-of-date medicine are more serious than the adverse reactions to drugs. Local drug authorities have begun education campaigns to teach residents to return out-of-date medicines,” said the vice director of the Shanghai Clinical Center for Drug Adverse Reaction Monitoring.”There were some 15,000 adverse drug reaction cases in the city last year. About 90 percent of these were caused by improper use of drugs, and one of the main causes of this was people using out-of-date medicines.”

1.How many Chinese families throw away medicines that are out of date?
A) 56.2 percent.
B) 80 percent.
C) More than 80 percent.
D) Less than 50 percent.

2.The government is expected to .
A) dispose of out-of-date medicines carefully
B) introduce laws and set up a risk analysis system
C) educate people not to take out-of-date medicines
D) inform people of the danger of out-of-date medicines

3.The purpose of the survey is to .
A) study how people stored and handled medicines
B) cover as many families and countries as possible
C) provide some information for the government
D) study the medicines in a proper way

4.Which of the following is TRUE according to the survey?
A) Most provinces in China are included in the survey.
B) Many people sold out-of-date medicines to illegal drug dealers.
C) People in Shanghai did best in handling out-of-date medicines.
D) Few people knew out-of-date medicines would harm the environment.

5.Those people who took out-of-date medicines might .
A) be asked to return the medicines
B) be accused of by the drug authorities
C) be required to attend educational classes
D) suffer from adverse drug reactions
答案:1. D 2. B 3. A 4. C 5. D

3、Do you know why different animals or pests (昆虫) have their special colors? Colors in them seem to be used mainly to protect themselves.

Some birds like eating locusts (蝗虫), but birds cannot easily catch them. Why? It is because locusts change their colors together with the change of the colors of crops(庄稼). When crops are green, locusts look green. But as the harvest time comes, locusts change to the same brown color as crops have. Some other pests with different colors from plants are easily found and eaten by others. So they have to hide themselves for lives and appear only at night.

If you study the animal life, you’ll find the main use of coloring is to protect themselves. Bears, lions and other animals move quietly through forests. They cannot be easily seen by hunters (猎人). This is because they have the colors much like the trees.

Have you ever noticed an even stranger act? A kind of fish in the sea can send out a kind of very black liquid (液体)when it faces danger. While the liquid spreads over (散开), its enemies (敌人)cannot find it. And it immediately swims away. So it has lived up to now though it is not strong at all.

6. From the passage we learn that locusts________.
A. are small animals
B. are easily found by birds
C. are dangerous to their enemies
D. change their colors to protect themselves

7. How can pests with different colors from plants keep out of danger?
A. They run away quickly.
B. They have the colors much like their enemies.
C. They hide themselves by day and appear at night.
D. They have to move quietly.

8. Bears and lions can keep safe because _________.
A. they have the colors much like the trees
B. they move quietly
C. they like brown and gray colors
D. they live in forests

9. Why can the kind of fish live up to now?
A. Because it is very and strong.
B. Because the liquid it sends out can help it escape from its enemies.
C. Because the liquid it sends out can kill its enemies.
D. Because it swims faster than any other fish.

10. Which is the best title for this passage?
A. The Change of Colors for Animals and Pests
B. Colors of Different Animals and Pests
C. The Main Use of Colors for Animals and Pests
D. Some Animals and Pests
答案:DCABC

2、Washoe, a female chimpanzee (黑猩猩) believed to be the first non-human to acquire human language, has died of natural causes at the research institute where she was kept.
The chimp died on Tuesday night, according to Roger and Deborah Fouts, co-founders of The Chimpanzee and Human Communications Institute in Washington, where she lived.

Washoe was born in 1965 in Africa, where she was captured by the Air Force and taken to the US for research use in the space program. In 1966, she left the program and began living with two scientists, Allen and Beatrix Gardner, who led a project to teach the chimp American Sign Language (ASL) in Washoe, Nevada, for which it was named. Washoe had been living on Central Washington University’s Ellensburg Campus since 1980. She had a vocabulary of about 250 words. Also, Washoe taught sign language to three younger chimps: Tatu, 31, Loulis, 29, and Dar, 31

Primate (灵长类) researcher Jane Goodall, in Fouts’ book Next of Kin, noted the importance of the work with Washoe. “Roger, through his ongoing conversations with Washoe and her extended family, has opened a window into a chimpanzee’s mind,” Goodall said.

Though previous efforts to teach chimps spoken languages had failed, the researchers believed there was a better chance using signs. But Washoe’s language skills were disputed by scientists who believed that language is unique to humans. Among those who doubted that chimps could use language were linguist (语言学家) Noam Chomsky and Harvard scientist Steven Pinker. They believed primates simply learn to perform certain acts in order to receive rewards, and do not acquire true language. w.w.w.k.s.5.u.c.o.m

1. As for its first task, Washoe was involved with _______.
A. some space research
B. a study on African animals
C. an ASL project
D. the program of training the Air Force

2. In Goodall’s opinion, teaching Washoe ASL ______.
A. was not successful
B. led to the book Next of Kin
C. won honor for Fouts
D. made a difference

3. In the last paragraph, the underlined word “disputed” probably means “______”.
A. supported
B. studied
C. questioned
D. discussed

4. What can be inferred from the passage?
A. The ASL project was first set up in Africa for the study on Washoe.
B. Washoe may communicate with other chimps by signing.
C. Washoe must have been able to speak 250 words or so.
D. The researchers will prove that most chimps could use language.

5. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Washoe was the first animal to be taught human language.
B. Washoe, the chimp, was named in honor of a place.
C. There were four chimps in total at Ellensburg Campus.
D. Chomsky believed primates only perform silent signs.
答案:ADCBB

5、Why do men die earlier than women? The latest research makes it known that the reason could be that men’s hearts go into rapid decline when they reach middle age.

The largest study of the effects of ageing on the heart has found that women’s longevity may be linked to the fact that their hearts do not lose their pumping power with age.

“We have found that the power of the male heart falls by 20-25 percent between 18 and 70 years of age,” said the head of the study, David Goldspink of Liverpool John Moores University in the UK.

“Within the heart there are millions of cells that enable it to beat. Between the age of 20 and 70, one-third of those cells die and are not replaced in men,” said Goldspink. “This is part of the ageing process.”

What surprises scientists is that the female heart sees very little loss of these cells. A healthy 70-year-old woman’s heart could perform almost as well as a 20-year-old one’s.

“This gender difference might just explain why women live longer than men,” said Goldspink. They studied more than 250 healthy men and women between the ages of 18 and 80, focusing on healthy persons to remove the confusing influence of disease. “The team has yet to find why ageing takes a greater loss on the male heart,” said Goldspink.

The good news is that men can improve the health of their heart with regular exercise. Goldspink stressed that women also need regular exercise to prevent their leg muscles becoming smaller and weaker as they age.

1. The underlined word “longevity” in the second paragraph probably refers to “________”.
A. health
B. long life
C. ageing
D. effect

2. The text mainly talks about ________.
A. men’s heart cells
B. women’s ageing process、
C. the gender difference
D. hearts and long life

3. According to the text, the UK scientists have known that ________.
A. women have more cells than men when they are born
B. women can replace the cells that enable the heart to beat
C. the female heart loses few of the cells with age
D. women never lose their pumping power with age

4. If you want to live longer, you should ________.
A. enable your heart to beat much faster
B. find out the reason for ageing
C. exercise regularly to keep your heart healthy
D. prevent your cells from being lost

5. We can know from the passage that ________.
A. the reason why ageing takes a greater loss on the male heart has been found out
B. scientists are on the way to finding out why the male heart loses more of the cells
C. the team has done something to prevent the male from suffering the greater loss
D. women over 70 could lose more heart cells than those at the age of 20
答案:BDCCB

6、Wugging, or web use giving, describes the act of giving to charity at no cost to the user. By using Everyclick.com, which is being added to a number of university computers across the UK, students can raise money every time they search, but it won’t cost them a penny.

Research shows that students are extremely passionate about supporting charity — 88% of full time students have used the Internet to give to charity. This age group is often the least likely to have their own income. 19% of 22 to 24 year olds have short-term debts of more than £5,000. With rising personal debt levels in this age group, due to university tuition fees or personal loans and a lack of long-term savings, traditional methods of donating to charity are often not appealing (有感染力的) or possible.

Beth Truman, a 21 year old recent university graduate, has used Everyclick.com to donate to her chosen charity, the RSPCA, for two years and has seen the “wugging” movement grow in popularity with students. “When you’re at university you become more socially aware, but it’s sometimes hard to give to others when you have little money yourself,” says Beth. “Wugging is great for people in this age group as it allows them to use the technology on a daily basis to give to charity, without costing them a single penny.”

Wugging is perfect for people who want to be more socially aware and supportive but don’t feel they have the means to do so. Students using the web can raise money for causes they care about without costing them anything in terms of time or money, and charities get a valuable source of funding.

Everyclick.com works like any other search engine, allowing users to search for information, news and images but users can decide which of the UK’s 170,000 charities they would like to support through their clicks. Everyclick.com then makes monthly payments to every registered charity. Launched in June 2005, Everyclick.com is now the eighth largest search engine and one of the busiest charity websites in the UK.

6. According to the passage, “wugging” is actually ______.
A. a website
B. a charity-related action
C. a school organization
D. a student movement

7. In the case of charity, Everyclick.com ______.
A. frees students of the financial worries
B. receives much money from students
C. offers valuable information to students
D. praises students for their money-raising

8. What does Beth Truman think of the “wugging” movement?
A. It makes Everyclick.com popular in the UK.
B. It becomes easy to do charity because of it.
C. It results in students’ more social awareness.
D. It helps students to save money.

9. From the passage, we can conclude that ______.
A. most full time students do charity on the Internet every day
B. Everyclick.com helps students pay for the college education
C. “wugging” is a win-win idea for both students and charities
D. Everyclick.com is the most successful search engine in the UK

10. What would be the best title for this passage?
A. “Wugging”, a new popular term on the Internet.
B. British people show strong interest in charity.
C. More Britain charities benefit from the Internet.
D. Students raise money for charity by “wugging”.
答案:BABCD

7、There once lived in China a very foolish king and queen. One day the queen had a baby daughter. When they saw their baby, they both cried out, “My goodness! How small it is! It’s hairless and toothless! It’s a monster!” They sent for all the doctors in the country and ordered them to prepare some medicine for her.

“When she drinks your medicine, she must grow to the right size and have hair and teeth,” the king said, “If you don’t do this, you’ll have a beating.”

The doctors thought it impossible, but they dared not say anything against the king’s order. Just then and old doctor stepped forward. “Oh, we shall certainly obey your order,” he said, “but it takes time. We have to dig a mineral from the KunLun Mountains when the snow melts for the second time. The snow melts on those mountains only once in six years. So we need twelve years.”

At last the king agreed and the doctors took away the little princess. On her twelfth birthday, they brought her back to her parents with long black hair and beautiful teeth. The king and queen were very happy and gave the doctors expensive presents.

1.Which of the following words makes the sentence untrue? The baby was ______.
A.Toothless
B. hairless
C. unusual
D. small

2.The doctors would be beaten if ______.
A. the baby daughter didn’t drink their medicine
B. they refused to obey the king’s order
C. the baby daughter grew to the right size
D. the baby daughter became a monster

3.The old doctor wanted to keep the king’s daughter for twelve years because ______.
A. they needed a lot of different plants
B. they need a lot of different minerals
C. this would give the baby time to grow up
D. they had to dig a mineral the snow melted for the second time

4.The doctors thought it impossible ______.
A. for them to change the king’s order
B. for them the prepare the medicine in twelve years
C. for the small baby to drink the medicine
D. for them to make the baby have teeth and hair or grow teeth at once

5. ______ the king wouldn’t have given them expensive presents.
A. Had the doctors not brought back a beautiful girl
B. If the doctors hadn’t found the minerals
C. Had the doctors not been able to prepare the magic medicine
D. If the daughter were still a monster twelve years later
答案: C B C D D

8、Fire can help people in many ways. But can also be very harmful. Fire can heat water warm your houses, give light, and cook food. But fire can burn things too. It can burn trees, houses, animals, or people. Sometimes big fires can burn forests.

Nobody knows for sure how people began to use fire. But there are many interesting, old stories about the first time a man or woman started a fire. One story from Australia tells about a man very, very long time ago. He went up to the sun by a rope and brought fire down.

Today people know how to make a fire with matches. Children sometimes like to play with them. But matches can be very dangerous. One match can burn a piece of paper, and then it might burn a house. A small fire can become a big fire very fast.

Fires kill many people every year. So you must be careful with matches. You should also learn to put out fires. Fires need oxygen. Without oxygen they die. There is oxygen in the air. Cover a fire with water, sand, or in an emergency, with your coat or something else. This keeps the air away from a fire and kills it.

Be careful with fire, and it will help you. Be careless with fire, and it will burn you.

1. Which is true?
A. We are not sure how people started to use fire.
B. It is an Australian who started a fire.
C. We know how people began to use fire.
D. Nobody knows how to make a fire.

2. Children mustn’t play with matches because ______.
A. matches burn paper
B. it is not interesting
C. matches can be dangerous
D. they don’t know how to make a fire with matches

3. If you are going to put out a fire, you ______.
A. must be careful with matches
B. ought to know it can be harmful
C. have to cover it with water only
D. should keep air away from it

4. We must be careful with fire, or it ______.
A. can be
B. warms our houses
C. might burn us
D. will help us

5. What is the main idea of the passage?
A. Fire can help people in many ways.
B. Fire can be both helpful and harmful.
C. Fire can burn things and people
D. We must be careful with matches.
答案:ACDCB

9、London Summer School in Classics

Dates

The London Summer School in Classics 2008 will be held at King’s College London. It will run from 8th July until 17th July. Applications close on 2nd June, 2008.

For an application form, please download either the 2-page PDF or the word format document from the foot of the page.

If you have any problems downloading the application form or any questions, please contact: London Summer School in Classics, King’s College London.

Tel: 020 7848 2299

Fax: 020 7848 2545

Organization

The school is organized by the colleges of the University of London. The summer school offers eight days of intensive teaching in Greek and Latin. There are four language classes each day as well as lectures and a debate, between 10:30 am and 4:30 pm. The course is not residential (提供住宿的), and there is no teaching during the weekend of 12th to 13th July.

The fee is £85.00. Travel grants (旅行补助金) are available as a contribution to your travel costs, but may not cover all your expenses. The travel grants are arranged during the summer school.

Teaching is generally in groups of 12-15 people and it, as far as possible, comprises (包含) of students of roughly the same level of experience. The style of teaching is friendly, but demanding: a lot of work is expected from students during the school, but they usually find the whole experience both stimulating and valuable. Some classes concentrate chiefly on reading, while others offer a mixture of grammar and translation practice. Our tutors include some of the most experienced and talented teachers of Classics in the London area and beyond.

The Summer School in Classics caters for a wide range of interests and for both school & university students as well as those who wish to learn Greek or Latin, or to revive their knowledge of the languages. Our principal concern is to provide a thorough program of language learning in a lively university environment.

1. To join in the school, you have to apply before ________.
A. 8th July, 2008
B. 2nd June, 2008
C. 17th July, 2008
D. 13th July, 2008

2. As a student of the school, you are probably asked to _______.
A. do a lot of reading in Greek and Latin
B. learn the grammar of Greek and Latin only
C. do some translation work only
D. speak Greek and Latin with experienced teachers

3. What is the London Summer School in Classics most concerned about?
A. Providing a stimulating experience for students.
B. Promoting students to develop a wide range of interests.
C. Teaching students languages in a lively environment.
D. Improving students’ level of debating in the argument.

4. Which is one of the teaching ways of the school?
A. Student groups consist of the same level students strictly.
B. Students needn’t do any work in the class.
C. Students learn Greek and Latin by listening to teachers all day.
D. Students are generally divided into groups of 12-15.

5. Which of the following can we know from the passage?
A. The fee is £85, including the travel costs.
B. Students needn’t go to class on 12th and 13th July.
C. People should fill in two application forms.
D. People can contact the school by phone or email.
答案:BACDB

10、Many children use the Internet to get useful knowledge and information, and to relax in their free time. But some of them are not using in a good way. Here are some rules to make sure you are safe and have fun on the Internet.

Make rules for Internet use with your parents. For example, when you can go online, for how long and what activities you can go online.

Don’t give your password (密码) to anyone else, and never leak out the following information—your real name, home address, age, school, phone number or other personal information.

Check with your parents before giving out a credit (信用) card number.

Never send a photo of yourself to someone in e-mail unless your parents say it’s OK.

Check with your parents before going into a chat room. Different chat rooms have different rules and attract different kinds of people. You and your parents must make sure it’s a right place for you.

Never agree to meet someone you met on the Internet without your parent’s permission (允许). Never meet anyone you met on line alone.

Always remember that people online may not be who they say they are. Treat everyone online as strangers.

If something you see or read online makes you uncomfortable, leave the site. Tell a parent or teacher right away.

Treat other people as you’d like to be treated. Never use bad language.

Remember—not everything you read on the Internet is true.

6. If you want a true friend on the Internet , you can ____________ .

A tell the people what your name is.

B meet the people on line alone.

C write an e-mail about yourself.

D get your parent’s permission.

7. It’s good for children to ________ on the Internet.
A. give password to others
B. get useful knowledge and information
C. give out a credit card number
D. go into a chat room as they’d like to

8. The underlined phrase “leak out” in the third paragraph may mean “________.”
A. give away
B. leave out
C. give out
D. put away

9. If your parents don’t agree, never ________.
A. read anything on the Internet B. relax in your free time
C. have a face-to face meeting with anyone you met online
D. treat other people as you’d like to be treated

10. This passage is mainly about “________”.
A. How to use Computers
B. Surfing on the Internet
C. Information on the Internet
D. Internet Safety Rules
答案:DBCCD

综合作业

一、写作题
1.On Blind-date Show1. 目前电视相亲节目很流行2. 出现这种现象的原因是……3. 我对此的看法
答案:blind-date show|popular|TV|watch|reasons|single|phemonon|view|date|restriction

2.Social Network Sites Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled Social Network Sites. You should write at least 150 words following the outline given below. 1. 当今社会,社交网站很流行2. 各人对此看法不同3. 我的看法
答案:social network sites|popularity|people|society|views|phenomenon|time|addict|real world|life

3.Adaptation Should Not Go Too Far From the Classics 1. 近年来,许多经典名著被胡乱改编2. 出现这种现象的原因是……3. 为改变这一状况,我认为……
答案:adaptation|classics|recent|Four Great Classical Novels|adapted|go too far from|reason|phenomenon|measure|version

4.Pet Raising 1.有些人喜欢养动物作为宠物。2.有些人反对圈养动物作为宠物。3.你的观点。
答案:some people|habit|raise|animal|pet|object to|influence|view|natural|in harmony with

5.Credit Cards 1. 越来越多的人使用信用卡2. 信用卡的弊端3. 信用卡有哪些好处
答案:credit cards|more|common|buy|encourage|pay|problems|disadvantages|money|provide

更多内容关注:河南招生考试网

高起专、专升本:郑大、河大、河南财经、河师大、河南科技大学等.河南众多知名高校..(行政管理、汉语言文学、会计、法律、金融、工商企业管理、市场营销等多个专业)…

【报名方式】

(1)加张老师微信13140109176 -发电子版报名资料-报名费学费转账-书快递发给学员

(2)现场报名→身份证原件→刷卡现金→现场领书(需提前一天预约)

(3)联系电话:13140109176 (张老师) 微信:13140109176

本文来自网络,不代表河南招生考试网立场。转载请注明出处: https://www.dzikao.com/4110.html
广告位
上一篇
下一篇

作者: 张老师

从事高等教育自学考试、成人高考教学管理、研究等工作近十年。曾参与相关科目教材编写与审定。主讲《大学语文》、《公共关系学》、《思想道德修养与法律基础》等多门科目,积累了丰富的教学经验,造诣颇深,对考试方向把握游刃有余,极具大家风范!

为您推荐

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。

联系我们

联系我们

13140109176

在线咨询: QQ交谈

邮箱: 844073300@qq.com

工作时间:周一至周五,9:00-17:30,节假日休息

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部