自考/成教档案服务:档案托管、死党激活、档案查询、档案托管
首页 计算机应用技术-专科 《大学英语(高起专)》综合作业原题及答案

《大学英语(高起专)》综合作业原题及答案

本书为远程教育大学英语基础课教材,由十课组成;每课包括课文,词汇,注释,语音或语法,练习,补充课文等。文章语言规范,语法讲解透彻,增强了教材的实用性。

《大学英语(高起专)》综合作业原题及答案 图1

1. In the first class in this semester, the teacher started ______ a story she experienced during the summer holiday.(本题2.0分)
A、as
B、at
C、in
D、with
答案:D

2. When she got home after school, she turned on the TV ______ did her homework.(本题2.0分)
A、but
B、not
C、than
D、rather than
答案:D

3. Human beings aren’t ______ mistakes. And I decided to forgive him.(本题2.0分)
A、with
B、above
C、without
D、within
答案:B

4. The three ______ working telephone lines are quite busy following the earthquake.(本题2.0分)
A、remaining
B、remained
C、having remained
D、remains
答案:A

5. Nobody can deny that success in study ______ in the flexible method and positive attitude.(本题2.0分)
A、lay
B、lie
C、lies
D、lain
答案:C

6. Not until they got married _______ that he is a rude man.(本题2.0分)
A、she knew
B、had she known
C、she had known
D、did she know
答案:D

7. With her children living abroad, she has her house ______ every December.(本题2.0分)
A、painted
B、paint
C、be painted
D、to be painted
答案:A

8. To my surprise, I found the classroom is ______ at 8:00 in the morning.(本题2.0分)
A、bare
B、blank
C、empty
D、nothing
答案:C

9. Whenever an earthquake occurs, see to it that the ______ and gas are turned off.(本题2.0分)
A、electric
B、electrical
C、electronic
D、electricity
答案:D

10. With user-______ computer, people with little education can also learn how to use it.(本题2.0分)
A、friend
B、friendly
C、friendliness
D、friendship
答案:B

11. The novel “The Da Vinci Code” ______ a great success and was translated into languages in(本题2.0分)
A、appreciated
B、enjoyed
C、won
D、seized
答案:B

12. _____ is reported in the newspaper is that seventeen climbers have been killed in the snow tsunami(本题2.0分)
A、It
B、As
C、What
D、That
答案:C

13. This is the small house less than square meters, under ______ roof lives a large family of three generations(本题2.0分)
A、which
B、that
C、its
D、whose
答案:D

14. Theyspendalltheirsparetime业余时间,_________theirsparemoney余款,ontheirexperiments.(本题2.0分)
A、assoonas
B、aswellas
C、aslongas
D、asmuchas
答案:D

15. —- Did you pass the driving test? —- No I ______ it, but I had little time practising(本题2.0分)
A、could have passed
B、must have passed
C、can’t have passed
D、shouldn’t have passed
答案:A

16. —- Have you ever visited the Opera House? —- Yes When I was in Sydney, I _____ it twice(本题2.0分)
A、have visited
B、visited
C、had visited
D、would visit
答案:B

17. He once worked in a company, _____ he went abroad for further study(本题2.0分)
A、from which
B、after that
C、after which
D、from this
答案:C

18. I haven’t seen _______ Maggie since I came here(本题2.0分)
A、as lovely a girl as
B、so a lovely girl as
C、girl as lovely as
D、as a lovely girl as
答案:A

19. A cup of water ____ ____ you will feel better(本题2.0分)
A、or
B、but
C、so
D、and
答案:D

20. Take an umbrella when you go to Guangzhou because it rains ____ there(本题2.0分)
A、many times
B、frequently
C、over again
D、enough
答案:B

21. He is reading a note _________ the present from his grandfather with passion(本题2.0分)
A、attaching with
B、attaching on
C、attached to
D、attached for
答案:C

22. The flood of ________ much damage in that area(本题2.0分)
A、rounded up
B、made for
C、C . went for
D、reacted to
答案:B

23. The two brothers look so much _______ that we can’t _______ one from the other(本题2.0分)
A、familiar; separate
B、familiar; tell
C、alike; differ
D、alike; distinguish
答案:D

24. Without facts, we cannot form a worthwhile opinion, for we need to have factual knowledge _____ our thinking(本题2.0分)
A、which to base on
B、which to be based on
C、to which to be based on
D、upon which to base
答案:D

25. _____ is announced in today’s paper, China has succeeded in launching the second manned spacecraft Shenzhou(本题2.0分)
A、It
B、That
C、What
D、As
答案:D

26. As long as the sun shines, the earth will not ____ energy(本题2.0分)
A、short of
B、be lack of
C、run out of
D、in need of
答案:C

27. Both ____ and ____ laughter do harm to your health(本题2.0分)
A、A .burst out crying ; burst into
B、to burst out tears ; to burst into
C、bursting into tears; bursting into
D、bursting into crying ; bursting out
答案:C

28. Danby left word with my secretary _____ he would call again this afternoon(本题2.0分)
A、who
B、that
C、as
D、which
答案:B

29. ______his age, he did it quite well, so don’t _____him any more(本题2.0分)
A、Considered; scold
B、Concerned; say
C、Given; blame
D、Considering; speak
答案:C

30. I have some trouble with this problem Could you do me a favour?—– Sorry, you may turn to him He has been ______ and he may know how to solve it(本题2.0分)
A、experience
B、expert
C、skill
D、around
答案:D

31. (阅读理解)
(二)How often do you talk with people and notice that their words say one thing while their action says another? A facial expression, crossed arms or the way they behave can show what is really in their mind. This is body language, and we must teach our children to understand and use it.
We often teach children to be thoughtful when they speak and write, and we also need to teach them to be thoughtful in their body language. Giving examples is one of the ways to do that. Help children understand that people use body language most of the time in their life. Where they’re looking when they speak, how they turn their bodies, how they place their arms and so on can give others important information.
There will be times that people want and need to use their body language. In school or job situations, understanding body language can make a difference. And using body language in other situations is also helpful to personal safety and sometimes stops misunderstandings(误会).
(1). The first paragraph tells us that ________.( )(本题6.0分)
A、it’s important to teach children body language
B、children often use body language
C、a facial expression is good for children
D、crossed arms are not good for children
答案:A

(2). What does the underlined word “thoughtful” mean? ( )(本题6.0分)
A、Talking quietly.
B、Looking directly.
C、Speaking loudly.
D、Thinking deeply.
答案:D

(3). Which of the following is NOT the advantage (好处) of using body language? ( )(本题6.0分)
A、Making a difference in school.
B、Being helpful to personal safety.
C、Getting something you want.
D、Stopping misunderstandings.
答案:C

(4). Which of the following is NOT true? ( )(本题6.0分)
A、Both a facial expression and crossed arms are body language.
B、Giving examples is the only way to teach children body language.
C、Body language can give people important information.
D、People sometimes want to use their body language.
答案:B

(5). Where can we read the passage? ( )(本题6.0分)
A、In a cartoon.
B、In a magazine.
C、In a travel book.
D、In a storybook.
答案:B

32.(问答题) 他没有把录音机回到商店里去,而是决定自己修理。_______(本题10.0分)
答案:Rather than take it back to the shop, he decided to repair the recorder himself.

更多内容关注:河南招生考试网

高起专、专升本:郑大、河大、河南财经、河师大、河南科技大学等.河南众多知名高校..(行政管理、汉语言文学、会计、法律、金融、工商企业管理、市场营销等多个专业)…

【报名方式】

(1)加张老师微信13140109176 -发电子版报名资料-报名费学费转账-书快递发给学员

(2)现场报名→身份证原件→刷卡现金→现场领书(需提前一天预约)

(3)联系电话:13140109176 (张老师) 微信:13140109176

本文来自网络,不代表河南招生考试网立场。转载请注明出处: https://www.dzikao.com/3822.html
广告位
上一篇
下一篇

作者: 张老师

从事高等教育自学考试、成人高考教学管理、研究等工作近十年。曾参与相关科目教材编写与审定。主讲《大学语文》、《公共关系学》、《思想道德修养与法律基础》等多门科目,积累了丰富的教学经验,造诣颇深,对考试方向把握游刃有余,极具大家风范!

为您推荐

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

联系我们

联系我们

13140109176

在线咨询: QQ交谈

邮箱: 844073300@qq.com

工作时间:周一至周五,9:00-17:30,节假日休息

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部