广告位
首页 建筑工程技术 《大学英语(2)》课程作业网络课程原题及答案

《大学英语(2)》课程作业网络课程原题及答案

该课程的目的就是培养学生的英语综合应用能力,逐步加强听说,使他们基本能用英语交流信息,在听、说、读、写、译方面达到教育部《大学英语课程要求》所提出的基本要求。帮助学生掌握良好的学习方法,打下较为扎实的语言基础,提高文化素养,提高各项语言技能,为以后进一步学习打好基础。

《大学英语(2)》课程作业网络课程原题及答案 图1

作业1

一、单选题
1.The teacher told us that we didn’t have to _____ every new word we ran into when reading.
A.look over
B.look through
C.look up
D.look into
答案:C

2.No matter how hard he tried, he couldn’t ______ of what the old woman said.
A.work out
B.make sense
C.make sure
D.figure out
答案:B

3.The man loves nature and the soil. That is why he has bought a piece of land in the country and __________ to grow his own vegetables.
A.taken the difficulty
B.had the trouble
C.had the difficulty
D.taken the trouble
答案:D

4.____ publishing complete novels, he began to write stories in serial form.
A.Instead of
B.In spite of
C.Instead
D.Beside
答案:A

5.The classroom was silent _____ the busy scratching of pens on paper.
A.besides
B.apart from
C.except for
D.except
答案:C

6.To her ____ the men in her classes didn’t deliberately try to embarrass her but accepted her as a fellow student.
A.sorrow and disappointment
B.surprise and pleasure
C.anger and frustration
D.hatred and resentment
答案:B

7.Many television _____ seem to enjoy watching the World Cup.
A.spectators
B.lookers
C.audience
D.viewers
答案:D

8.____ could give an old man greater pleasure than to imagine he was back in childhood again.
A.Everything
B.Nothing
C.Anything
D.Something
答案:B

9.Her name was on the waiting list for an emergency liver transplant, but no organ would be ______ for a month or two.
A.reliable
B.acceptable
C.available
D.feasible
答案:C

10.Living here at the top of the mountain with no one else near, the old man must be very ____.
A.only
B.alone
C.lone
D.lonely
答案:D

11.This company has the ____right to print Mr Green’s book..
A.exclusive
B.virtual
C.flexible
D.overall
答案:A

12.I don’t play basketball any more, _________ when I was a child.
A.but I used to
B.I used to
C.but I used to do
D.I used to do
答案:A

13.Be careful with those explosives _______ end up killing ourselves.
A.then we won’t
B.but we won’t
C.or we will
D.and we will
答案:C

14.The reason _______ I did not go to the lecture yesterday was that I had something important to do.
A.which
B.for that
C.because
D.why
答案:D

15.I will give the ticket to _______ wants to have it.
A.whomever
B.whoever
C.some one
D.anyone
答案:B

16.I didn’t send out my application form last week, but I ________.
A.had to
B.might have to
C.have had
D.should have
答案:D

17.Not until the game had begun ______ the sports ground.
A.did Peter arrive at
B.Peter arrived at
C.didn’t Peter arrive at
D.Peter didn’t arrive at
答案:A

18.All the task ______ ahead of time, we planned to go on holiday for a week.
A.had fulfilled
B.having fulfilled
C.were fulfilled
D.having been fulfilled
答案:D

19.Success or failure here would be ___to his prospects.
A.critical
B.crucial
C.critic
D.criticized
答案:B

20.The ____of human life is short.
A.stage
B.strech
C.space
D.span
答案:D

21.The imbalance between males and females could ______ serious consequences.
A.change into
B.lead to
C.turn to
D.develop into
答案:B

22.In many countries now seat belts are _____ for the driver and front seat passengers at least.
A.necessary
B.in demand
C.in need
D.compulsory
答案:D

23.Mr. Zhang makes _____ a point to keep up with the latest development in his field.
A.this
B.that
C.it
D.these
答案:C

24.His speech was warmly received. It was several minutes before the applause _______.
A.died down
B.died of
C.died out
D.died off
答案:A

25.When he wrote to his father that he wanted to ____ his education and get married, his father cut off his allowance.
A.give up
B.give out
C.give in
D.give away
答案:A

作业2

一、单选题
1.You’d better add them up. I’m not good at ____.
A.figures
B.characters
C.summaries
D.counters
答案:A

2.She broke her leg, but the ____ healed quickly.
A.fracture
B.injury
C.skeleton
D.cavity
答案:A

3.I’ve got a big coffee ____ on the front of my dress.
A.pore
B.patch
C.stain
D.grease
答案:C

4.The old gardener used to keep all his tools and do it yourself equipment in a ____ in the garden.
A.barn
B.room
C.hut
D.shed
答案:D

5.Where there is an earthquake, energy is ____ in one area along a crack in the earth crust.
A.repelled
B.released
C.run
D.rushed
答案:B

6.Well, that is probably all I can say about sports. Next time I’ll take up the topic of some other ____ activities.
A.refreshment
B.entertainment
C.pleasure
D.leisure
答案:D

7.The American people’s ____ of being polite is different from that held here in China.
A.mind
B.concept
C.consideration
D.thought
答案:B

8.“This house is more ____ than the federal government!” Mac complained to his parents. “You have rules for everything.”
A.systematic
B.democratic
C.bureaucratic
D.public
答案:C

9.My cat is a fussy eater, but my dog is so ____ that she’ll swallow down anything that is put in front of her.
A.indiscriminate
B.choosy
C.indefinite
D.picky
答案:A

10.When the Cultural Revolution was launched in China, his father ______ college.
A.attended
B.had been attending
C.was attending
D.has been attending
答案:C

11.By the end of next month I ______ here for five years.
A.will work
B.have been working
C.have worked
D.will have been working
答案:D

12.We can make an exception ____.
A.in any case of John
B.in case of John
C.in case of John’s
D.in the case of John
答案:D

13.Victor took a bus and headed for home, ____ if his wife would have him back.
A.not to know
B.not known
C.not knowing
D.not having known
答案:C

14.Much research _______ into the possible causes of the disease in the past few years.
A.has been done
B.was done
C.have been done
D.were done
答案:A

15.The manager would rather his daughter _____ in the same company.
A.would not work
B.will not work
C.does not work
D.did not work
答案:D

16.Mike promised to keep me ______ how our business was going on.
A.informed
B.informed of
C.to be informed
D.to be informed of
答案:B

17.I have no objection ______ for a hike on the mountains with Cynthia.
A.to go
B.going
C.to going
D.of going
答案:C

18.____ a teacher in our college, it is necessary to have at least a master’s degree.
A.To become
B.One becomes
C.Becoming of
D.Who becomes
答案:A

19.It was _____ that we went for a picnic in the country.
A.such nic e a day
B.such nice day
C.so nice a day
D.so nice day
答案:C

20.As for Ann, I am not sure about her ____ in Italian.
A.fluency
B.clarity
C.coherence
D.excellency
答案:A

21.Jack is very ____ about wines.
A.aware
B.knowledgeable
C.learned
D.informed
答案:B

22.A highly organized system of irrigation is ____ Chinese agriculture.
A.typical of
B.consistent with
C.famous for
D.subject to
答案:A

23.I can’t read the marks and notes Jim made in the margin. They are too____.
A.faint
B.foggy
C.transparent
D.misty
答案:A

24.The two scholars worked at the task of writing a preface to the new dictionary for three hours ____ last night.
A.at length
B.in full
C.on end
D.in time
答案:C

25.The girl chose some very pretty ____ paper for the present.
A.covering
B.wrapping
C.packing
D.collecting
答案:B

作业3

一、单选题
1.The age of the boys in this class is about 18.
A.usual
B.common
C.average
答案:C

2.Since most people would’t like to buy an apartment far awayfrom the city, there are a lot of apartments in this town.
A.empty
B.blank
C.vacant
答案:C

3.Before going to bed, she _______ that the door was locked.
A.insured herself
B.assured
C.assured herself
D.insured
答案:C

4.The fish’s sense of smell is most ______.
A.actuated
B.accurate
C.acute
答案:C

5.Mrs. Brown is supposed ______ for Italy last week.
A.to have left
B.to leave
C.to be leaving
D.to have been left
答案:A

6.How can the boy stand ______ like that?
A.treating
B.be treated
C.it treated
D.being treated
答案:D

7._____, he would not have recovered so quickly.
A.Had’t he been taken good care of
B.Had he not been taken good care of
C.Had not he been taken good care of
D.Had he been not taken good care of
答案:B

8.It was not a serious accident; the car needs only some _____ repairs.
A.major
B.secondary
C.minor
D.primary
答案:C

9.There are too many _____ here for me to concentrate on my term paper.
A.distractions
B.dimensions
C.destructions
D.directions
答案:A

10.I don’t think we can solve the problem this way. We should try a different _____.
A.matter
B.reproach
C.approach
D.manner
答案:C

11.Just as relaxation is an important part of our lives, ____stress.
A.so is
B.as it is
C.and so is
D.the same is
答案:A

12.He earns $ 200 a week and has little money for anything except the _____ of life.
A.necessaries
B.accessories
C.vitals
D.essentials
答案:D

13.Short-term memories are those which are _____ only for a few minutes.
A.retained
B.gained
C.obtained
D.acquired
答案:A

14.Traditional as he is in his way of life, the elderly professor is more _____________ than most of his students in accepting new ideas.
A.liberate
B.literal
C.liberal
D.literate
答案:C

15.While Mr. Johnson was away on vacation, a lot of letters _____ on his desk.
A.accelerated
B.accessed
C.accustomed
D.accumulated
答案:D

16.These young people were so _____________ about things in the U. S. that they thought blacks and whites had always had equal educational opportunities there.
A.innocent
B.intelligent
C.ignorant
D.confident
答案:C

17.In my opinion, high-IQ students are usually intellectually curious and very good at making use of their time to the fullest ____________.
A.intent
B.extent
C.intend
D.extend
答案:B

18.He is keen to ____________ relations with this company because of its good reputation.
A.train
B.cultivate
C.further
D.donate
答案:B

19.Hydrogen is one of the most important element in the universe ____ it provides the building blocks from which the other elements are produced.
A.so that
B.but that
C.provided that
D.in that
答案:D

20.Living in the desert involves a lot of problems, ____water shortage is the worst.
A.not to mention
B.of which
C.let alone
D.for what
答案:B

21.The government official can hardly find sufficient grounds ____his arguments in favor of the revision of the tax law.
A.on which to base
B.which to be based on
C.to base on which
D.on which to be based
答案:A

22.He appreciated ____ the chance to deliver his thesis in the annual symposium on Comparative Literature.
A.having given
B.to have been given
C.to have given
D.having been given
答案:D

23.By the time you graduate, we ____ in Australia for one year.
A.will be staying
B.will have stayed
C.would have stayed
D.have stayed
答案:B

24.All of the plants now farmed on a large scale were developed from plants ____ wild.
A.that once grow
B.once they grow
C.they once grew
D.once grew
答案:A

25.Since the reform, the country’s economy has been fairly _______.
A.healthful
B.healthy
C.well
答案:B

更多内容关注:河南招生考试网

高起专、专升本:郑大、河大、河南财经、河师大、河南科技大学等.河南众多知名高校..(行政管理、汉语言文学、会计、法律、金融、工商企业管理、市场营销等多个专业)…

【报名方式】

(1)加张老师微信13140109176 -发电子版报名资料-报名费学费转账-书快递发给学员

(2)现场报名→身份证原件→刷卡现金→现场领书(需提前一天预约)

(3)联系电话:13140109176 (张老师) 微信:13140109176

本文来自网络,不代表河南招生考试网立场。转载请注明出处: https://www.dzikao.com/3509.html
广告位
上一篇
下一篇

作者: 张老师

从事高等教育自学考试、成人高考教学管理、研究等工作近十年。曾参与相关科目教材编写与审定。主讲《大学语文》、《公共关系学》、《思想道德修养与法律基础》等多门科目,积累了丰富的教学经验,造诣颇深,对考试方向把握游刃有余,极具大家风范!

为您推荐

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

联系我们

联系我们

13140109176

在线咨询: QQ交谈

邮箱: 844073300@qq.com

工作时间:周一至周五,9:00-17:30,节假日休息

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部