广告位
首页 会计 《大学英语》作业和检测网络课程原题及答案

《大学英语》作业和检测网络课程原题及答案

《大学英语》是面向大学生和英语自学者的双语教学辅导刊物。旨在紧密结合大学英语的教学实际,反映教与学两方面的要求,满足不同层次读者的需要,也指大学后所学习的英语课程。

《大学英语》作业和检测网络课程原题及答案 图1

作业1

一、单选题
1.After the Minister of Education had finished speaking at the press conference, he was made ______ all sorts of awkward questions.
A.answer
B.answering
C.answered
D.to answer
答案:D

2.You don’t mind ______ you Xiao Li, do you?
A.call
B.to call
C.to calling
D.my calling
答案:D

3.When Lily came home at 5 p.m. yesterday, her mother ______ dinner in the kitchen.
A.cooked
B.was cooking
C.cooks
D.has cooked
答案:B

4.Two thousand dollars ______ enough for the car.
A.being
B.were
C.are
D.is
答案:A

5.I had my meals ______ when I was ill in bed with a bad cold.
A.to bring
B.bring
C.brought
D.bringing
答案:C

6.I have the complacent feeling ______ I’m highly intelligent.
A.what
B.which
C.that
D.this
答案:C

7.The dean of the Philosophy Department requested that the visiting scholar ______ a lecture on the philosopher Sartre.
A.gave
B.give
C.would give
D.had given
答案:B

8.The sports meeting was put off till the next week ______ rain.
A.in spite of
B.so
C.because
D.because of
答案:D

9.What a bad memory I’ve got! I even forgot ______ the book with me.
A.took
B.taking
C.take
D.taken
答案:B

10.Jane’s dress is similar in design ______ her sister’s.
A.like
B.with
C.to
D.as
答案:C

11.After driving for thirty miles, she suddenly realized that she ()in the wrong direction.
A.was driving
B.has been driving
C.had been driving
D.drove
答案:C

12.I was satisfied with her explanation, ______.
A.so my classmates were
B.so were my classmates
C.so my classmates did
D.so did my classmates
答案:B

13.He didn’t pass the final examination. He ______ it.
A.must have prepared for
B.ought to prepare for
C.ought to have prepared for
D.ought to prepare for
答案:C

14.Charles regretted ______ the TV set last year. The price has now come down.
A.buying
B.to buy
C.of
D.from
答案:A

15.Although he did not know London well, he made his way ______ to the airport.
A.easy enough
B.enough
C.easily enough
D.enough easily
答案:C

16.His salary as a driver is much higher than ______.
A.a porter
B.is a porter
C.that of a porter
D.as a porter
答案:C

17.I will count three hundred and not one of you ______ move a bit.
A.is to
B.are to
C.is
D.are
答案:A

18.We all thought ______ pity that you were unable to attend our meeting.
A.that
B.which
C.this
D.it
答案:D

19.It was on the beach ______ Miss White found the kid lying dead.
A.that
B.this
C.it
D.which
答案:A

20.There was so much noise in the classroom that the teacher couldn’t make himself _______.
A.heard
B.hearing
C.to hear
D.hear
答案:A

作业2

1.The planes have to _______ strict safety checks.
A.encounter
B.undergo
C.evaluate
D.wonder
答案:B

2.Do let me know immediately if something unexpected______.
A.rises
B.raises
C.praises
D.arises
答案:D

3.I am unhappy because she accepted my invitation _______ .
A.passively
B.extremely
C.undoubtedly
D.unwillingly
答案:D

4.Use daily writing to ______ your communication skills.
A.track
B.discharge
C.contract
D.enhance
答案:D

5.Everybody likes her because she is always _______ .
A.Everybody likes her because she is always _______ .
B.cheerful
C.sad
D.selfish
答案:B

6.They know the sport inside out, and we treat them with the respect they ______.
A.deserve
B.inspect
C.encounter
D.undermine
答案:A

7.That does not do much to _______ the prospects(前途) of kids in the city.
A.brighten
B.soften
C.quicken
D.sharpen
答案:A

8.I think his hard work will _______ big success in the end.
A.take up
B.put out
C.get by
D.result in
答案:D

9.She was protesting against ______ government telling students what they should and should not eat at school.
A.bossy
B.patient
C.kind
D.fragile
答案:A

10.The hospital bed is no longer ______ by his wife because she is fine now.
A.overlooked
B.occupied
C.opened
D.Operated
答案:B

11.The girl is ______ of a film star.
A.somebody
B.something
C.anybody
D.anyone
答案:B

12.David’s mother was unstable and _______ .
A.windy
B.moody
C.speedy
D.handy
答案:B

13.It became harder for women married to diplomats(外交家) to _______ their own interests.
A.pursue
B.replace
C.absorb
D.convince
答案:A

14.Our customers are complaining of the ______ quality of our products.
A.gracious
B.wonderful
C.superior
D.inferior
答案:D

15.I was fitted an ______ tooth by the dentist.
A.hard
B.artificial
C.white
D.new
答案:B

16.A good public speaker can _______ the audience (听众)at the very beginning.
A.convey
B.portray
C.exaggerate
D.hook
答案:D

17.America has a lot of _______ weapons now.
A.aggressive
B.expensive
C.passive
D.expressive
答案:A

18.It ‘s surprising that this idea took so long to _______.
A.add to
B.dispose of
C.catch on
D.absorb in
答案:C

19.I think the private ownership of guns is a _______mistake.
A.wonderful
B.great
C.tragic
D.romantic
答案:C

20.He unbuttoned his shirt to _______ a big scar on his chest.
A.adapt
B.react
C.review
D.reveal
答案:D

作业3

1.Hi, is Mary there, please?_________
A.Hold on. I’ll get her.
B.No, she isn’t here.
C.Yes, she lives here.
D.Yes, what do you want?
答案:A

2.May I use your bike for a moment?___________
A.It’s well.
B.It doesn’t matter.
C.By all means.
D.I have no idea.
答案:C

3.It is dangerous to ______ outdated(过时的) ideas and theories.
A.cling to
B.strive for
C.run through
D.resort to
答案:A

4.Sorry, I can’t find the books you asked for.____________
A.Don’t mention it.
B.It’s your fault.
C.Thanks anyway.
D.I won’t forgive you.
答案:C

5.Can you go to the concert with us this evening?____________
A.No, I already have plans.
B.I’d love to, but I’m busy tonight.
C.No, I really don’t like being with you.
D.I’m ill, so I shouldn’t go out.
答案:B

6.It’s getting late and I have to leave now.____________
A.So soon! I hope you’ve enjoyed it.
B.Have a cup of tea.
C.Not at all.
D.How about a cup of coffee?
答案:A

7.Shall we sit up here on the grass or down there near the water?_________
A.I’d rather stay here if you don’t mind.
B.Sorry, I don’t like neither.
C.Certainly, why not?
D.Yes, we like these two places.
答案:A

8.How do you do? Glad to meet you._________
A.Fine. How are you?
B.How do you do? Glad to meet you, too.
C.How are you? Thank you!
D.Nice. How are you?
答案:B

9.How was your trip to London, Jane?________
A.Oh, wonderful indeed.
B.I went there alone.
C.The guide showed me the way.
D.By plane and by bus.
答案:A

10.This box is too heavy for me to carry upstairs.__________
A.You may ask for help.
B.Let me give you a hand.
C.Please do me a favor.
D.I’d come to help
答案:B

11.How do I get to the cinema?____________
A.It’s very far.
B.Yes, there is a cinema near here.
C.It’s well known.
D.Go down this street and turn left.
答案:D

12.We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us?___________
A.I’m afraid not, because I have to go to an important meeting.
B.Of course not. I have no idea.
C.No, I can’t.
D.That’s all set.
答案:A

13.We are planning an outing. _________ Sure.
A.Where are you going?
B.When will you leave?
C.How is everything?
D.Do you want to join us?
答案:D

14.Could you make an appointment with Doctor Wilson for me?____________
A.I cannot do it for you.
B.I’m afraid all the appointments are filled.
C.You can have it.
D.Can I help you?
答案:B

15.Have you any oranges and apples?____________
A.The oranges are very cheap.
B.You like apples, don’t you?
C.Of course, we have some fruits.
D.Yes, madam, on the second shelf over there.
答案:D

16.Do you mind my smoking here?___________
A.No, thanks.
B.Yes, I do.
C.Yes, I’d rather not.
D.Good idea.
答案:B

17.Do you mind changing seats with me?_________
A.Yes, you can.
B.Of course, I like to.
C.No, I don’t mind.
D.Certainly, please do.
答案:C

18.Must I take a taxi?No, you _______. You can take my car.
A.had better to
B.don’t
C.must not
D.don’t have to
答案:D

19.Wow! This is a marvelous room! I’ve never known you’re so artistic._________
A.Great, I am very art-conscious.
B.Don’t mention it.
C.Thanks for your compliments.
D.It’s fine.
答案:C

20.Let’s make it round 9 o’clock.____________
A.No. I think so.
B.I am proud of you!
C.It’s impossible.
D.Would some time later be convenient?
答案:D

更多内容关注:河南招生考试网

高起专、专升本:郑大、河大、河南财经、河师大、河南科技大学等.河南众多知名高校..(行政管理、汉语言文学、会计、法律、金融、工商企业管理、市场营销等多个专业)…

【报名方式】

(1)加张老师微信13140109176 -发电子版报名资料-报名费学费转账-书快递发给学员

(2)现场报名→身份证原件→刷卡现金→现场领书(需提前一天预约)

(3)联系电话:13140109176 (张老师) 微信:13140109176

本文来自网络,不代表河南招生考试网立场。转载请注明出处: https://www.dzikao.com/3497.html
广告位
上一篇
下一篇

作者: 张老师

从事高等教育自学考试、成人高考教学管理、研究等工作近十年。曾参与相关科目教材编写与审定。主讲《大学语文》、《公共关系学》、《思想道德修养与法律基础》等多门科目,积累了丰富的教学经验,造诣颇深,对考试方向把握游刃有余,极具大家风范!

为您推荐

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

联系我们

联系我们

13140109176

在线咨询: QQ交谈

邮箱: 844073300@qq.com

工作时间:周一至周五,9:00-17:30,节假日休息

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部