广告位
首页 成教网课 大学英语 — 期末考试试卷

大学英语 — 期末考试试卷

进入大学后,除了专业课,英语依然是一门重要的课程。下面小编为大家带来河南农业大学成教专科大学英语1期末考试试题,供大家参考!

大学英语 — 期末考试试卷 图1

1、单选题
1.Use daily writing to ______ your communication skills.
A.track
B.discharge
C.contract
D.enhance
答案:D

2.Everybody likes her because she is always _______ .
A.Everybody likes her because she is always _______ .
B.cheerful
C.sad
D.selfish
答案:B

3.It became harder for women married to diplomats(外交家) to _______ their own interests.
A.pursue
B.replace
C.absorb
D.convince
答案:A

4.David’s mother was unstable and _______ .
A.windy
B.moody
C.speedy
D.handy
答案:B

5.The hospital bed is no longer ______ by his wife because she is fine now.
A.overlooked
B.occupied
C.opened
D.Operated
答案:B

6.She was protesting against ______ government telling students what they should and should not eat at school.
A.bossy
B.patient
C.kind
D.fragile
答案:A

7.I think his hard work will _______ big success in the end.
A.take up
B.put out
C.get by
D.result in
答案:D

8.That does not do much to _______ the prospects(前途) of kids in the city.
A.brighten
B.soften
C.quicken
D.sharpen
答案:A

9.They know the sport inside out, and we treat them with the respect they ______.
A.deserve
B.inspect
C.encounter
D.undermine
答案:A

10.I was fitted an ______ tooth by the dentist.
A.hard
B.artificial
C.white
D.new
答案:B

11.A good public speaker can _______ the audience (听众)at the very beginning.
A.convey
B.portray
C.exaggerate
D.hook
答案:D

12.Our customers are complaining of the ______ quality of our products.
A.gracious
B.wonderful
C.superior
D.inferior
答案:D

13.The girl is ______ of a film star.
A.somebody
B.something
C.anybody
D.anyone
答案:B

14.He didn’t pass the final examination. He ______ it.
A.must have prepared for
B.ought to prepare for
C.ought to have prepared for
D.ought to prepare for
答案:C

15.I was satisfied with her explanation, ______.
A.so my classmates were
B.so were my classmates
C.so my classmates did
D.so did my classmates
答案:B

16.Jane’s dress is similar in design ______ her sister’s.
A.like
B.with
C.to
D.as
答案:C

17.What a bad memory I’ve got! I even forgot ______ the book with me.
A.took
B.taking
C.take
D.taken
答案:B

18.The sports meeting was put off till the next week ______ rain.
A.in spite of
B.so
C.because
D.because of
答案:D

19.The dean of the Philosophy Department requested that the visiting scholar ______ a lecture on the philosopher Sartre.
A.gave
B.give
C.would give
D.had given
答案:B

20.I have the complacent feeling ______ I’m highly intelligent.
A.what
B.which
C.that
D.this
答案:C

21.I had my meals ______ when I was ill in bed with a bad cold.
A.to bring
B.bring
C.brought
D.bringing
答案:C

22.America has a lot of _______ weapons now.
A.aggressive
B.expensive
C.passive
D.expressive
答案:A

23.Two thousand dollars ______ enough for the car.
A.being
B.were
C.are
D.is
答案:A

24.When Lily came home at 5 p.m. yesterday, her mother ______ dinner in the kitchen.
A.cooked
B.was cooking
C.cooks
D.has cooked
答案:B

25.You don’t mind ______ you Xiao Li, do you?
A.call
B.to call
C.to calling
D.my calling
答案:D

26.After the Minister of Education had finished speaking at the press conference, he was made ______ all sorts of awkward questions.
A.answer
B.answering
C.answered
D.to answer
答案:D

27.There was so much noise in the classroom that the teacher couldn’t make himself _______.
A.heard
B.hearing
C.to hear
D.hear
答案:A

28.It was on the beach ______ Miss White found the kid lying dead.
A.that
B.this
C.it
D.which
答案:A

29.We all thought ______ pity that you were unable to attend our meeting.
A.that
B.which
C.this
D.it
答案:D

30.I will count three hundred and not one of you ______ move a bit.
A.is to
B.are to
C.is
D.are
答案:A

31.His salary as a driver is much higher than ______.
A.a porter
B.is a porter
C.that of a porter
D.as a porter
答案:C

32.Although he did not know London well, he made his way ______ to the airport.
A.easy enough
B.enough
C.easily enough
D.enough easily
答案:C

33.It ‘s surprising that this idea took so long to _______.
A.add to
B.dispose of
C.catch on
D.absorb in
答案:C

34.Charles regretted ______ the TV set last year. The price has now come down.
A.buying
B.to buy
C.of
D.from
答案:A

35.After driving for thirty miles, she suddenly realized that she ()in the wrong direction.
A.was driving
B.has been driving
C.had been driving
D.drove
答案:C

36.I think the private ownership of guns is a _______mistake.
A.wonderful
B.great
C.tragic
D.romantic
答案:C

37.He unbuttoned his shirt to _______ a big scar on his chest.
A.adapt
B.react
C.review
D.reveal
答案:D

38.The planes have to _______ strict safety checks.
A.encounter
B.undergo
C.evaluate
D.wonder
答案:B

39.Do let me know immediately if something unexpected______.
A.rises
B.raises
C.praises
D.arises
答案:D

40.I am unhappy because she accepted my invitation _______ .
A.passively
B.extremely
C.undoubtedly
D.unwillingly
答案:D

本文来自网络,不代表河南招生考试网立场。转载请注明出处: https://www.dzikao.com/2905.html
广告位
上一篇
下一篇

作者: 张老师

从事高等教育自学考试、成人高考教学管理、研究等工作近十年。曾参与相关科目教材编写与审定。主讲《大学语文》、《公共关系学》、《思想道德修养与法律基础》等多门科目,积累了丰富的教学经验,造诣颇深,对考试方向把握游刃有余,极具大家风范!

为您推荐

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

联系我们

联系我们

13140109176

在线咨询: QQ交谈

邮箱: 844073300@qq.com

工作时间:周一至周五,9:00-17:30,节假日休息

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部