广告位
首页 成教网课 《大学英语二》课程作业网络课程原题及答案

《大学英语二》课程作业网络课程原题及答案

本教材以教育部发布的《大学英语课程教学要求》和全国高校网络教育考试委员会制定的《大学英语考试大纲》和考试指南为依据,紧密结合网络教育大学英语教学和学习具备的特点,以教育、交际、成功、战争与和平、自由……

课程作业

《大学英语二》课程作业网络课程原题及答案 图1

本教材以教育部发布的《大学英语课程教学要求》和全国高校网络教育考试委员会制定的《大学英语考试大纲》和考试指南为依据,紧密结合网络教育大学英语教学和学习具备的特点,以教育、交际、成功、战争与和平、自由、人与社会、艺术、技术、人与自然、医药为主题设计了10个单元的内容,旨在培养网络教育学生的英语综合应用能力、增强其自主学习能力、提高其综合文化素养。教材每个单元涉及五个方面的内容:提供了相关的背景知识,从而激发学生兴趣的背景信息;提高学生基本知识技能,从词、句、语篇等角度对学生进行读、写、译多方面的语言技能操练,帮助学生积累和运用与单元主题相关的词汇,培养学生的英语读、写能力的精读课文A;扩展学生主题词汇应用能力,从而增强其阅读能力的泛读课文B;帮助学生进行知识扩展,供其赏析和背诵,集中体现语言输入的文化性、知识性和鉴赏性的泛读课文C;针对网教学生特点专门设计的语言拓展部分,系统介绍实用交际英语知识、详解翻译技巧和方法、循序渐进地梳理主要语法知识,有助于拓展学习者的实际语言运用能力。教材主题丰富,内容新颖,体裁多样,并对每个部分辅以了详尽的注解,全面的习题,其间还针对网考大纲要求,设置了难度类型和大学英语(b)考试相当的测试,让学生能够在不同阶段自主掌握学习情况,做到学习有的放矢。

一、单选题
1、 If you want a friend, you’ll find _____ in me.
A.one
B.it
C.that
D.him
答案:A

2、 —Does Liu Hui serve in the army? —No, but he ________ in the army for three years.
A.served
B.has served
C.is serving
D.would serve
答案:A

3、 feel sure I ________ her somewhere before.
A.was to meet
B.have met
C.had met
D.would meet
答案:B

4、 —Are you a teacher? —I ________, but now I am working in a company.
A.is
B.am
C.was
D.had
答案:C

5、 I ________ your last point — could you say it again?
A.didn’t quite catch
B.don’t quite catch
C.hadn’t quite catch
D.can’t quite catch
答案:A

6、 I left my pen on the desk and now it’s gone; who ________ it?
A.took
B.has taken
C.will take
D.had taken
答案:B

7、 We ________ to move but are still considering where to go to.
A.are deciding
B.decided
C.have decided
D.had decided
答案:C

8、 _________ he followed my advice, he would have succeeded.
A.when
B.if
C.had
D.has
答案:C

9、 Do you know _______ friends are coming to our party?
A.whose else’s
B.who’s else
C.whose else
D.who else’s
答案:D

10、 Oh, how beautiful it is! I like _____ better.
A.litter
B.anything
C.nothing
D.something
答案:C

11、 —Tom came back home yesterday.—Really? Where ________ at all?
A.had he been
B.has he been
C.had he gone
D.has he gone
答案:A

12、 His income is double _____ it was five years ago.
A.that
B.which
C.as
D.what
答案:D

13、 _____ of you comes first will get the ticket.
A.Which
B.Whichever
C.Who
D.Whatever
答案:B

14、 He just does ______ he pleases and never thinks about anyone else.
A.that
B.what
C.which
D.how
答案:B

15、 _____ worries me is _____ we’re going to pay for all this.
A.It, that
B.That, how
C.What, how
D.As, that
答案:C

16、 I’m afraid we can’t have coffee; there’s _____ left.
A.nothing
B.none
C.no one
D.no any
答案:B

17、 The classroom is almost empty, where is _____?
A.someone
B.anyone
C.everyone
D. no one
答案:C

18、 Don’t go to _____ places where there is no fresh air.
A.such
B.so
C.those
D.which
答案:C

19、 Energy is ____ makes one work.
A.what
B.something
C.anything
D.that
答案:A

20、 It was raining heavily. Little Mary felt cold, so she stood ____ to her mother.
A.close
B.closely
C.closed
D.closing
答案:A

21、 ________ food is kept in his new cave, but at last Saddam was still arrested.
A.Large quantities of
B.A great deal of
C.A large number of
D.Quite a few
答案:B

22、 Shelly had prepared carefully for her English examination so that she could be sure of passing it on her first _____.
A.intention
B.attempt
C.purpose
D.desire
答案:B

23、 In my opinion, what he told us just now about the affair simply doesn’t make any _____.
A.idea
B.meaning
C.sense
D.point
答案:C

24、 The commander said that two________ would be sent to the Iraqi front the next day.
A.women’s doctor
B.women doctors
C.women’s doctors
D.women doctor
答案:B

25、 _____ their inexperience, they’ve done a good job.
A.Given
B.Supposed
C.Considered
D.Concluded
答案:A

26、 “What a terrible rain we are having!” “Yes. We are asked to pay more attention to the information about the rain ______ flood.”
A.as well as
B.so long as
C.because of
D.in case of
答案:D

27、 The lift in that tall building went wrong and got trapped _____ floors. People in it had no way to get out.
A.in
B.between
C.among
D.on
答案:B

28、 So far, several ships have been reported missing _______ the coast of Bermuda Island.
A.off
B.along
C.on
D.around
答案:A

29、 Fred is second to none in maths in our class, but believe it or not, he _______ passed the last exam.
A.easily
B.hardly
C.actually
D.successfully
答案:B

30、 I know nothing about the accident except _____ I read in the paper.
A.that
B.for
C.what
D.不填
答案:C

31、 She can speak _______ in front of Mack, but she can’t eat ______ in his restaurant.
A.free, free
B.free, freely
C.freely, free
D.freely, freely
答案:C

32、 He didn’t understand the _______ question, so there was a ______ expression on his face.
A. puzzling; puzzled
B.puzzling; puzzling
C.
D.puzzled; puzzling
答案:A

33、 He said he would return the money, and I was ______.
A.fool enough to believe him
B.enough fool to believe him
C.fool enough believing him
D.enough fool believing him
答案:A

34、 She looks very _____ but I can’t remember her name.
A.similar
B.familiar
C.friendly
D.str
答案:B

35、 There was nothing special about this film — it was only ______.
A.particular
B.average
C.interesting
D.strang
答案:B

36、 I don’t like it at all. It can’t be _____.
A.better
B.worse
C.best
D.worst
答案:B

37、 It was _____ opportunity to miss.
A.too good an
B.a too good
C.too a good
D.too good
答案:A

38、 Unfortunately, when I dropped in, Professor Smith ________, so we only had time for a few words.
A.has just left
B.had just left
C.just left
D.was just leaving
答案:D

39、 The scientist ___ many of his thories on different animals
A.spoke out
B.made out
C.tried out
D.took out
答案:C

40、 Language has always been —–as the phrase goes—one mirror to society. English is no ____.
A.A. explanation
B.excuse
C.expectation
D.exception
答案:D

41、 CBS Records was ____by Sony.
A.taken up
B.taken to
C.taken over
D.taken put
答案:C

42、 The bus ____up passengers outside the airport.
A. takes
B.arrests
C.rescues
D.picks
答案:D

43、 No composer was considered ____ of the name until he written an opera
A.worth
B.worthless
C.worthy
D.worthwhile
答案:C

44、 Although ____my opinion, the older professor didn’t come up whit his own.
A.against
B.on
C.for
D.in
答案:A

45、 No one in the ddepartment but Tom and I __that the director is giong to resign.
A.knows
B.know
C.have known
D.am to know
答案:A

46、 Ether you the headmaster __ the prizes to thoser gftesd students at the meeting
A.is handing out
B.are to hand out
C.are handing out
D.is to hand out
答案:D

47、 Idecide to concentrate all my efforts ___ finding somewhere to live
A.in
B.at
C.on
D.with
答案:C

48、 atahe ___ speeds which may be zirplanes inthe future ar unpredictable
A.ultimate
B.unsuitable
C.unlikely
D.unknown
答案:A

49、The government official charged with bribery was unable to _____the $1000,000 found in his house.
A.account for
B. argue
C.respond
D.answer
答案:A

50、 If you see a doctor leaving a house, you may ___ that someone in the house is ill
A.deduce
B.reduce
C.detect
D.define
答案:A

51、 When you’ve finished with that book, don’t forget to put it back on the shelf, _____?
A.do you
B. don’t you
C.will you
D.won’t you
答案:C

52、 My father did go to New York; the doctor suggested that he ___there
A.not to do
B. hadn’t go
C.not go
D.wouldn’t go
答案:C

53、 Much ______been said about the problem but nothing _______ been done so fa
A.has, had
B.had, has
C. had, had
D.have, have
答案:A

54、 The thief ___to shoot me if i didn`t give him my money
A.promised
B.rfused
C.begged
D.treated
答案:D

55、 People get used ___a beard, but he shaved it off.
A.to smoke
B.to somking
C.somking
D.for somking
答案:B

56、 Your sorrow will _____in time
A.wear
B.wearing
C.wear off
D.wears off
答案:C

57、 She has set a new record, that is, sales of her latest book ____50 million
A.have reached
B. has reached
C.are reaching
D.had reached
答案:A

58、 The lower the temperature, the ____water vapour is required to saturate the air..
A.fewer
B. fewest
C.less
D.least
答案:C

59、 There he pointed to _____ looked like a stone and said that’s ______ you had to carry home.
A.that, that
B.what, what
C.which, what
D.as, which
答案:B

60、 Both teams were in hard training; _____ was willing to lose the game.
A.either
B.neither
C.another
D.the other
答案:B

61、 Tom’s mother always told him not to smoke again, but _____ didn’t help.
A.he
B. it
C.which
D.as
答案:B

62、He looks so tried this morning. He ____last night.
A.must stay up late
B.must have stayed up late
C.was staying up late
D.has stayed up late
答案:B

63、 It’s too expensive for me. I can1t _____it
A.spend
B.cost
C.afford
D.pay
答案:C

64、Tomorrow I’ll go to the railway station and see my mother____.
A.though
B.over
C.off
D.out
答案:C

65、It was getting late when she finally ____.
A.showed around
B.showed through
C.showed up
D.showed for
答案:C

66、The aircraft crashed and ____flames.
A. burst
B.burst into
C.burst on
D. burst open
答案:B

67、 He ____ their hospitality and stayed a whole week without paying them anything
A.took the place of
B.make fun of
C.took advantage of
D.took delight in
答案:C

68、 Never ____his help. He always makes empty promises.
A.rely on
B.dedicate to
C.count on
D.devote to
答案:C

69、 I feel like ___to the owner of the house to complain.
A.writing
B.write
C. to write
D.written
答案:A

70、 One of the sides of the board should be painted yellow, and ____.
A.the other is white
B.another white
C.the other white
D.another is white
答案:C

71、 I wish I____ longer this morning, but I had to get up and come to class.
A.A. could have slept
B.slept
C. might have slept
D.have slept
答案:A

72、How beautiful she sings! I have never heard ____.

A.a good voice
B.a better voice
C. the better voice
D.the best voice
答案:B

73、 The table takes ____too much room.
A.after
B.in
C.over
D.up
答案:D

74、 You’ll have to ___ the rules of the club.
A.abide by
B.follow to
C.insist on
D.persist in
答案:A

75、Emotional or mental problems can ____ from a physical cause.
A.rise
B.arise
C.raise
D.retain
答案:B

简答练习

一、翻译题

1、 我在考虑给父母买中国的纪念品,您能我提些建议吗?
答案:I’m thinking of buying Chinese souvenirs for my father, Could you give me some suggestions on it?

2、 这个女孩眼巴巴地盼望父亲带她去旅行,那是他答应过的。
答案:The girl was looking forward to traveling with her father, which had been promised by him.

3、 在我国,英语被看做是学习西方先进科学技术的一种工具。
答案:In our country, English is regard as a tool by which we can learn advanced science and technology from western countries.

4、 在地震中,我心爱的瓷瓶从橱柜里掉下来,摔的粉碎。
答案:During the earthquake, my favourite china bottle fell from the cupboard breaking to bits.

5、 你要么跟我们出去,要么待在家里,没有折中办法。
答案:You have to either go out with us or stay at home. There is no middle point.

6、 弗兰克身高2·1米,在同学中可谓鹤立鸡群。
答案:Frank is 2.1 meters tall which makes him out among his classmates.

7、 日落时景色非常绚丽。太阳挂在大海上面,阳光映红了海水。
答案:At sunset , the scene is very gorgeous. The sun is hung above the sea and the sunlight reddens the water.

8、 汤母无意伤害你,他只是实话实说罢了。
答案:Tom did not mean to hurt you; he was just telling the truth.

9、 便衣警察在黑暗中里等着盗贼的出现。
答案:The plainclothes policemen in the dark waited the the burglar to show up.

10、 你邀请的人度出席了吗?
答案:Did everyone you invited show up.

11、参观者不得触碰任何展品。
答案:Visitors are not allowed to touch any exhibits

12、 愿意和我一起步行上山吗?
答案:Would you care for a walk up the hill with me?

13、 这家人刚搬到这个镇子上来的时候,那位母亲叫孩子们天黑以后不要外出。
答案:When this family first moved to the town, the mother told her children not to go out.

14、 部队断了粮,只能靠野果和树皮充饥。
答案:The army ran out of food and had to live on wild fruits and tree bark.

15、 我今天必须让人给我修电脑。
答案:Today I must have my computer repaired

16、 你讲英语时,发音要准,否则人家就听不懂你的意思。
答案:When you speak English, you have to pronounce correctly. Otherwise, other people cannot understand you.

17、 德国人入侵以后,我的老师死也不肯再教德文了。
答案:Since the invasion of the German, my teacher would never teach German for anything.

18、 在他们父亲的葬礼上,兄弟两个人为死者的钱财争论不休,当众出丑。
答案:At their father funeral|keep argue|each other

19、 在他最后的日子里,吉米虽然很虚弱,但依旧情绪饱满。
答案:Although Jimmy was very weak in his last days, he was still in high spirits.

20、 这份报告第一论点不明确,第二论据也不充分。
答案:To begin with, the argument of this report is not clear, and second, the grounds of the argument are not sufficient

21、 学习外语没有任何捷径可走。

答案:Learning a foreign langage has no short cut.

22、 这次音乐会的收入将捐赠给慈善机构。
答案:The proceeds o the cincert will go to chairty.

23、 他把这些年来所搜集的珍贵邮票拿给朋友看。
答案:He showed his friends the precious stamps which he has collected these years.

24、 她教了我好几次怎样使用这台新洗衣机,可我总记不住。
答案:She showed me how to use this new washing-machine for several times, but I still can not remember.

25、 我看了看四周,但在黑暗里我什么也看不见。
答案:I looked around, but I could see nothing in the darkness.

二、阅读理解

1、[阅读题]

While still in its early stages, welfare reform has already been judged a great success in many states—at least in getting people off welfare. It‘s estimated that more than 2 million people have left the rolls since 1994.  【外语教育&网】
In the past four years, welfare rolls in Athens Country have been cut in half. But 70 percent of the people who left in the past tow years took jobs that paid less than $6 an hour. The result:The Athens County poverty rate still remains at more than 30 percent—twice the national average.
For advocates (代言人)for the poor, that‘s an indication much more needs to be done.
“More people are getting jobs, but it‘s not making their lives any better, ”says Kathy Lairn, a policy analyst at the Center on Budget and Policy Priorities in Washington.
A center analysis of US Census data nationwide found that between 1995 and 1996, a greater percentage of single, female-headed households were earning money on their own, but that average income for these households actually went down.
But for many, the fact that poor people are able to support themselves almost as well without government aid as they did with it is in itself a huge victory.
“Welfare was a poison. It was a toxin (毒素)that was poisoning the family, ”says Robert Rector, a welfare-reform policy analyst. “The reform in changing the moral climate in low-income communities. It‘s beginning to rebuild the work ethic (道德观), which is much more important. ”
Mr. Rector and others argued that once “the habit of dependency is cracked, ”then the country can make other policy changes aimed at improving living standards.

1.From the passage, it can be seen that the author ________.
A) believes the reform has reduced the government‘s burden
B) insists that welfare reform is doing little good for the poor
C) is overenthusiastic about the success of welfare reform
D) considers welfare reform to be fundamentally successful
2.Why aren‘t people enjoying better lives when they have jobs?
A) Because many families are divorced.
B) Because government aid is now rare.
C) Because their wages are low.
D) Because the cost of living is rising

3.What is worth noting from the example of Athens County is that ________.
A) greater efforts should be made to improve people‘s living standards
B) 70 percent of the people there have been employed for two years
C) 50 percent of the population no longer relies on welfare
D) the living standards of most people are going down

4.From the passage we know that welfare reform aims at ________.
A) saving welfare funds
B) rebuilding the work ethic
C) providing more jobs
D) cutting government expenses
5.According to the passage before the welfare reform was carried out, ________.
A) the poverty rate was lover
B) average living standards were higher
C) the average worker was paid higher wages
D) the poor used to rely on government aid
答案:1.D2.C 3.A 4.B 5.D

2、[阅读题]  

    Amtrak (美国铁路客运公司)was experiencing a downswing in ridership (客运量)along the lines comprising its rail system. Of major concern to Amtrak and its advertising agency DDB Needham, were the long-distance western routes where ridership had been declining significantly. ]At one time, trains were the only practical way to cross the vast areas of the west. Trains were fast, very luxurious, and quite convenient compared to other forms of transportation existing at the time. However, times change and the automobile became America‘s standard of convenience. Also, air travel had easily established itself as the fastest method of traveling great distances. Therefore, the task for DDB Needham was to encourage consumers to consider other aspects of train travel in order to change their attitudes and increase the likelihood that trains would be considered for travel in the west.
Two portions of the total market were targeted:1)anxious fliers—those concerned with safety, relaxation, and cleanliness and 2)travel-lovers—those viewing themselves as relaxed, casual, and interested in the travel experience as part of their vacation. The agency then developed a campaign that focused on travel experiences such as freedom, escape, relaxation, and enjoyment of the great western outdoors. It stressed experiences gained by using the trains and portrayed western train trips as wonderful adventures.
Advertisements showed pictures of the beautiful scenery that could be enjoyed along some of the more famous western routes and emphasized the romantic names of some of these trains (Empire Builder, etc. ). These ads were strategically placed among family-oriented TV shows and programs involving nature and America in order to most effectively reach target audiences. Results were impressive. The Empire Builder, which was focused on in one ad, enjoyed a 15 percent increase in profits on its Chicago to Seattle route.

    1.What‘s the author‘s purpose in writing this passage?
A) To show the inability of trains to compete with planes with respect to speed and convenience.
B) To stress the influence of the automobile on America‘s standard of convenience.
C) To emphasize the function of travel agencies in market promotion.
D) To illustrate the important role of persuasive communication in changing consumer attitudes.
2.It can be inferred from the passage that the drop in Amtrak ridership was due to the fact that ________.
A) trains were not suitable for short distance passenger transportation
B) trains were not the fastest and most convenient form of transportation

C) trains were not as fast and convenient as they used to be

 D) trains could not compete with planes in terms of luxury and convenience
3.To encourage consumers to travel by train, DDB Needham emphasized ________.
A) the freedom and convenience provided on trains
B) the practical aspects of train travel
C) the adventurous aspects of train trips
D) the safety and cleanliness of train trips
4.The train ads were placed among family-oriented TV programs involving nature and America because ________.
A) they could focus on meaningful travel experiences
B) they could increase the effectiveness of the TV programs
C) their profits could be increased by some 15 percent
D) most travel-lovers and nervous fliers were believed to be among the audiences
5.According to the passage, the Empire Builder enjoyed an increase in ridership and profits because ________.
A) the attractiveness of its name and route was effectively advertised
B) it provided an exciting travel experience
C) its passengers could enjoy the great western outdoors
D) it was widely advertised in newspapers and magazines in Chicago and Seattle
答案:1.D 2.B 3.C 4.D 5.A

3、[阅读题]

Brazil has become one of the developing world‘s great successes at reducing population growth-but more by accident than design. While countries such as India have made joint efforts to reduce birth rates, Brazil has had better result without really trying, says George Martine at Harvard. Brazil‘s population growth rate has dropped from 2. 99%a year between 1951 and 1960 to 1. 93%a year between 1981 and 1990, and Brazilian women now have only 2. 7 children on average. Martine says this figure may have fallen still further since 1990, an achievement that makes it the envy of many other Third World countries. Martine puts it down to, among other things, soap operas (通俗电视连续剧)and installment (分期付款)plans introduced in the 1970s. Both played an important, although indirect, role in lowering the birth rate. Brazil is one of the world‘s biggest producers of soap operas. Globo, Brazil‘s most popular television network, shows three hours of soaps six nights a week, while three others show at least one hour a night. Most soaps are based on wealthy characters living the high life in big cities. “Although they have never really tried to work in a message towards the problems of reproduction, they describe middle and upper class values-not many children, different attitudes towards sex, women working, ”says Martine. “They sent this image to all parts of Brazil and made people conscious of other patterns of behavior and other values, which were put into a very attractive package. ”Meanwhile, the installment plans tried to encourage the poor to become consumers. “This led to an enormous change in consumption patterns and consumption was incompatible (不相容的)with unlimited reproduction, ”says Martine.

 1.According to the passage, Brazil has cut back its population growth ________.
A) by educating its citizens
B) by careful family planning
C) by developing TV programmes
D) by chance
2.According to the passage, many Third World countries ________.
A) haven‘t attached much importance to birth control

B) would soon join Brazil in controlling their birth rate
C) haven‘t yet found an effective measure to control their population
D) neglected the role of TV plays in family planning
3.The phrase “puts it down to”(Line 1, Para. 3)is closest in meaning to “________”.
A) attributes it to
B) finds it a reason for
C) sums it up as
D) compares it to
4.Soap operas have helped in lowering Brazil‘s birth rate because ________.
A) they keep people sitting long hours watching TV
B) they have gradually changed people‘s way of life
C) people are drawn to their attractive package
D) they popularize birth control measures
5.What is Martine‘s conclusion about Brazil‘s population growth?
A) The increase in birth rate will promote consumption.
B) The desire for consumption helps to reduce birth rate.
C) Consumption patterns and reproduction patterns are contradictory.
D) A country‘s production is limited by its population growth.
答案:1.D 2.C 3.A 4.B 5.B

4、[阅读题]
The biggest safety threat facing airlines today may not be a terrorist with a gun, but the man with the portable computer in business class. In the last 15 years, pilots have reported well over 100 incidents that could have been caused by electromagnetic interference. The source of this interference remains unconfirmed, but increasingly, experts are pointing the blame at portable electronic device such as portable computers, radio and cassette players and mobile telephones.

RTCA, an organization which advises the aviation (航空)industry, has recommended that all airlines ban (禁止)such devices from being used during “critical”stages of flight, particularly take-off and landing. Some experts have gone further, calling for a total ban during all flights. Currently, rules on using these devices are left up to individual airlines. And although some airlines prohibit passengers from using such equipment during take-off and landing, most are reluctant to enforce a total ban, given that many passengers want to work during flights.

The difficulty is predicting how electromagnetic fields might affect an aircraft‘s computers. Experts know that portable device emit radiation which affects those wavelengths which aircraft use for navigation and communication. But, because they have not been able to reproduce these effects in a laboratory, they have no way of knowing whether the interference might be dangerous or not.

The fact that aircraft may be vulnerable (易受损的)to interference raises the risk that terrorists may use radio systems in order to damage navigation equipment. As worrying, though, is the passenger who can‘t hear the instructions to turn off his radio because the music‘s too loud.

1.The passage is mainly about ________.
A) a new regulation for al airlines
B) the defects of electronic devices
C) a possible cause of aircraft crashes

D) effective safety measures for air flight
2.What is said about the over 100 aircraft incidents in the past 15 years?
A) They may have been caused by the damage to the radio systems.
B) They may have taken place during take-off and landing.
C) They were proved to have been caused by the passengers portable computers.
D) They were suspected to have resulted from electromagnetic interference.
3.Few airlines want to impose a total ban on their passengers using electronic devices because ________.
A) they don‘t believe there is such a danger as radio interference
B) the harmful effect of electromagnetic interference is yet to be proved
C) most passengers refuse to take a plane which bans the use of radio and cassette players
D) they have other effective safety measures to fall back on
4.Why is it difficult to predict the possible effects of electromagnetic fields on an airplane‘s computers?
A) Because it is extremely dangerous to conduct such research on an airplane.
B) Because it remains a mystery what wavelengths are liable to be interfered with.
C) Because research scientists have not been able to produce the same effects in labs.
D) Because experts lack adequate equipment to do such research.
5.It can be inferred from the passage that the author ________.
A) is in favor of prohibiting passengers‘use of electronic devices completely
B) has overestimated the danger of electromagnetic interference
C) hasn‘t formed his own opinion on this problem
D) regards it as unreasonable to exercise a total ban during flight
答案:1.C 2.D 3.B 4.C 5.A

5、[阅读题]
The rise of multinational corporations (跨国公司), global marketing, new communications technologies, and shrinking cultural differences have led to an unparalleled increase in global public relations or PR. 【外语教育&网www.for68.com】

Surprisingly, since modern PR was largely an American invention, the U. S. leadership in public relations is being threatened by PR efforts in other countries. Ten years ago, for example, the world‘s top five public relations agencies were American-owned. In 1991, only one was. The British in particular are becoming more sophisticated and creative. A recent survey found that more than half of all British companies include PR as part of their corporate (公司的)planning activities, compared to about one-third of U. S. companies. It may not be long before London replaces New York as the capital of PR.

Why is America lagging behind in the global PR race? First, Americans as a whole tend to be fairly provincial and take more of an interest in local affairs. Knowledge of world geography, for example, has never been strong in this country. Secondly, Americans lag behind their European and Asian counterparts (相对应的人)in knowing a second language. Less than 5 percent of Burson—Marshall‘ s U. S. employees know two languages. Ogilvy and Mather has about the same percentage. Conversely, some European firms have half or more of their employees fluent in a second language. Finally, people involved in PR abroad tend to keep a closer eye on international affairs. In the financial PR area, for instance, most Americans read the Wall Street Journal. Overseas, their counterparts read the Journal as well as the Financial Times of London and The Economist, publications not often read in this country.

Perhaps the PR industry might take a lesson from Ted Turner of CNN (Cable News Network). Turner recently announced that the word “foreign”would no longer be used on CNN news broadcasts. According to Turner, global communications have made the nations of the world so interdependent that there is no longer any such things as foreign.

1.According to the passage, U. S. leadership in public relations is being threatened because of ________.
A) an unparalleled increase in the number of public relations companies
B) shrinking cultural differences and new communications technologies
C) the decreasing number of multinational corporations in the U. S.
D) increased efforts of other countries in public relations
2.London could soon replace New York as the center of PR because ________.
A) British companies are more ambitious than U. S. companies
B) British companies place more importance on PR than U. S. companies
C) British companies are heavily involved in planning activities
D) four of the world‘s top public relations agencies are British-owned
3.The word “provincial”(Line 2, Para. 3)most probably means “________”.
A) limited in outlook
B) like people from the provinces
C) rigid in thinking
D) interested in world financial affairs
4.We learn from the third paragraph that employees in the American PR industry ________.
A) speak at least one foreign language fluently
B) are ignorant about world geography
C) are not as sophisticated as their European counterparts
D) enjoy reading a great variety of English business publicationswww.Examw.com
5.What lesson might the PR industry take from Ted Turner of CNN?
A) American PR companies should be more internationally-minded.
B) The American PR industry should develop global communications technologies.
C) People working in PR should be more fluent in foreign languages.
D) People involved in PR should avoid using the word “foreign”.
答案:1.D 2.B 3.A 4.C 5.A

6、[阅读题]
Long after the 1998 World Cup was won, disappointed fans were still cursing the disputed refereeing (裁判)decisions that denied victory to their team. A researcher was appointed to study the performance of some top referees.
The researcher organized an experimental tournament (锦标赛)involving four youth teams. Each match lasted an hour, divided into three periods of 20 minutes during which different referees were in charge.
Observers noted down the referees‘errors, of which there were 61 over the tournament. Converted to a standard match of 90 minutes, each referee made almost 23 mistakes, a remarkably high number.
The researcher then studied the videotapes to analyse the matches in detail. Surprisingly, he found that errors were more likely when the referees were close to the incident. When the officials got it right, they were, on average, 17 meters away from the action. The average distance in the case of errors was 12 meters. The research shows the optimum (最佳的)distance is about 20 meters.
There also seemed to be an optimum speed. Correct decisions came when the referees were moving at a speed of about 2 meters per second. The average speed for errors was 4 meters per second.
If FIFA, football‘s international ruling body, wants to improve the standard of refereeing at the next World Cup, it should encourage referees to keep their eyes on the action from a distance, rather than rushing to keep up with the ball, the researcher argues.
He also says that FIFA‘s insistence that referees should retire at age 45 may be misguided. If keeping up with the action is not so important, their physical condition is less critical.

1.The experiment conducted by the researcher was meant to ________.
A) review the decisions of referees at the 1998 World Cup
B) analyse the causes of errors made by football referees
C) set a standard for football refereeing

D) reexamine the rules for football refereeing
2.The number of refereeing errors in the experimental matches was ________.
A) slightly above average
B) higher than in the 1998 World Cup
C) quite unexpected
D) as high as in a standard match
3.The findings of the experiment show that ________.
A) errors are more likely when a referee keeps close to the ball
B) the farther the referee is from the incident, the fewer the errors
C) the more slowly the referee runs, the more likely will errors occur
D) errors are less likely when a referee stays in one spot
4.The word “officials”(Line 2, Para. 4)most probably refers to ________.
A) the researchers involved in the experiment
B) the inspectors of the football tournament
C) the referees of the football tournament
D) the observers at the site of the experiment
5.What is one of the possible conclusions of the experiment?
A) The ideal retirement age for an experienced football referee is 45.
B) Age should not be the chief consideration in choosing a football referee.
C) A football referee should be as young and energetic as possible.
D) An experienced football referee can do well even when in poor physical condition.
答案:1.B 2.C 3.A 4.C 5.B

7、[阅读题]
There seems never to have been a civilization without toys, but when and how they developed is unknown. They probably came about just to give children something to do.
In the ancient world, as is today, most boys played with some kinds of toys and most girls with another. In societies where social roles are rigidly determined, boys pattern their play after the activities of their fathers and girls after the tasks of their mothers. This is true because boys and girls are being prepared, even in play, to step into the roles and responsibilities of the adult world.

What is remarkable about the history of toys is not so much how they changed over the centuries but how much they have remained are same. The changes have been mostly in terms of craftsmanship, mechanics, and technology. It is the universality of toys with regard to their development in all parts of the world and their persistence to the present that is amazing. In Egypt, the Americas, China, Japan and among the Arctic (北极的)peoples, generally the same kinds of toys appeared. Variations depended on local customs and ways of life because toys imitate their surroundings. Nearly every civilization had dolls, little weapons, toy soldiers, tiny animals and vehicles.

Because toys can be generally regarded as a kind of art form, they have not been subject to technological leaps that characterize inventions for adult use. The progress from the wheel to the oxcart to the automobile is a direct line of ascent (进步). The progress from a rattle (拨浪鼓)used by a baby in 3000 BC to one used by an infant today, however, is not characterized by inventiveness. Each rattle is the product of the artistic tastes of the times and subject to the limitations of available materials.

1.The reason why the toys most boys play with are different from those that girls play with is that ________.
A) their social roles are rigidly determined
B) most boys would like to follow their fathers‘professions
C) boys like to play with their fathers while girls with their mothers
D) they like challenging activities

2.One aspect of “the universality of toys”lies in the fact that ________.
A) technological advances have greatly improved the durability of toys
B) the improvement of craftsmanship in making toys depends on the efforts of universities
C) the exploration of the universe had led to the creation of new kinds of toys
D) the basic characteristics of toys are the same the world over
3.Which of the following is the author‘s view on the historical development of toys?
A) The craftsmanship in toy-making has remained essentially unchanged.
B) Toys have remained basically the same all through the centuries.
C) The toy industry has witnessed great leaps in technology in recent years.
D) Toys are playing an increasingly important role in shaping a child‘s character.
4.Regarded as a kind of art form, toys ________.
A) follow a direct line of ascent
B) also appeal greatly to adults
C) are not characterized by technological progress
D) reflect the pace of social progress
5.The author uses the example of rattle to show that ________.

A) in toy-making there is a continuity in the sue of materials
B) even the simplest toys can reflect the progress of technology
C) even the simplest toys can reflect the progress of technology
D) even a simple toy can mirror the artistic tastes of the time
答案:1.A 2.D 3.B 4.C 5.D

8、[阅读题]
Believe it or not, optical illusion (错觉)can cut highway crashes.
Japan is a case in point. It has reduced automobile crashes on some roads by nearly 75 percent using a simple optical illusion. Bent stripes, called chevrons (人字形), painted on the roads make drivers think that they are driving faster than they really are, and thus drivers slow down.
Now the American Automobile Association Foundation for Traffic Safety in Washington D. C. is planning to repeat Japan‘s success. Starting next year, the foundation will paint chevrons and other patterns of stripes on selected roads around the country to test how well the patterns reduce highway crashes.
Excessive speed plays a major role in as much as one fifth of all fatal traffic accidents, according to the foundation. To help reduce those accidents, the foundation will conduct its tests in areas where speed-related hazards are the greatest—curves, exit slopes, traffic circles, and bridges.
Some studies suggest that straight, horizontal bars painted across roads can initially cut the average speed of drivers in half. However, traffic often returns to full speed within months as drivers become used to seeing the painted bars.
Chevrons, scientists say, not only give drivers the impression that they are driving faster than they really are but also make a lane appear to be narrower. The result is a longer lasting reduction in highway sped and the number of traffic accidents.

1.The passage mainly discusses ________.
A) a new way of highway speed control
B) a new pattern for painting highways
C) a new approach to training drivers
D) a new type of optical illusion

2.On roads painted with chevrons, drivers tend to feel that ________.

A) they should avoid speed-related hazards
B) they are driving in the wrong lane
C) they should slow down their speed
D) they are approaching the speed limit
3.The advantage of chevrons over straight, horizontal bars is that the former ________.
A) can keep drivers awake
B) can cut road accidents in half
C) will have a longer effect on drivers
D) will look more attractive
4.The American Automobile Association Foundation for Traffic Safety plans to ________.
A) try out the Japanese method in certain areas
B) change the road signs across the country
C) replace straight, horizontal bars with chevrons
D) repeat the Japanese road patterns
5.What does the author say about straight, horizontal bars painted across roads?
A) They are falling out of use in the United States .
B) They tend to be ignored by drivers in a short period of time.
C) They are applicable only on broad roads.
D) They cannot be applied successfully to traffic circles.
答案:1.A 2.C 3.C 4.A 5.B

9、[阅读题]
Why does cram go bad faster than butter?Some researchers think they have the answer, and it comes down to the structure of the food, not its chemical composition—a finding that could help rid some processed foods of chemical preservatives. 【外语教育&网www.for68.com】
Cream and butter contain pretty much the same substances, so why cream should sour much faster has been a mystery. Both are emulsions—tiny globules (小球体)of one liquid evenly distributed throughout another. The difference lies in what‘s in the globules and what‘s in the surrounding liquid, says Brocklehurst, who led the investigation.
In cream, fatty globules drift about in a sea of water. In butter, globules of a watery solution are locked away in a sea of fat. The bacteria which make the food go bad prefer to live in the watery regions of the mixture. “This means that in cream, the bacteria are free to grow throughout the mixture, ”he says.
When the situation is reversed, the bacteria are locked away in compartments (隔仓室)buried deep in the sea of fat. Trapped in this way, individual colonies cannot spread and rapidly run out of nutrients (养料). They also slowly poison themselves with their waste products. “In butter, you get a self-limiting system which stops the bacteria growing, ”says Brocklehurst.
The researchers are already working with food companies keen to see if their products can be made resistant to bacterial attack through alterations to the food‘s structure. Brocklehurst believes it will be possible to make the emulsions used in salad cream, for instance, more like that in butter. The key will be to do this while keeping the salad cream liquid and not turning it into a solid lump.

1.The significance of Brocklehurst‘s research is that ________.
A) it suggested a way to keep some foods fresh without preservatives
B) it discovered tiny globules in both cream and butterwww.Examw.com
C) it revealed the secret of how bacteria multiply in cream and butter
D) it found that cream and butter share the same chemical composition
2.According to the researchers, cream sours fast than butter because bacteria ________.

A) are more evenly distributed in cream
B) multiply more easily in cream than in butter

C) live on less fat in cream than in butter
D) produce less waste in cream than in butter
3.According to Brocklehurst, we can keep cream fresh by ________.
A) removing its fat
B) killing the bacteria
C) reducing its water content
D) altering its structure
4.The word “colonies”(Line 2, Para. 4)refers to ________.
A) tiny globules
B) watery regions
C) bacteria communities
D) little compartments
5.Commercial application of the research finding will be possible if salad cream can be made resistant to bacterial attack ________.
A) by varying its chemical composition
B) by turning it into a solid lump
C) while keeping its structure unchanged
D) while retaining its liquid form
答案:1.A2.B 3.D 4.C 5.D

10、[阅读题]
Unless we spend money to spot and prevent asteroids (小行星)now, one might crash into Earth and destroy life as we know it, say some scientists.
Asteroids are bigger versions of the meteoroids (流星)that race across the night sky. Most orbit the sun far from Earth and don‘t threaten us. But there are also thousands of asteroids whose orbits put them on a collision course with Earth.
Buy $50 million worth of new telescopes right now. Then spend $10 million a year for the next 25 years to locate most of the space rocks. By the time we spot a fatal one, the scientists say, we‘ll have a way to change its course.
Some scientists favor pushing asteroids off course with nuclear weapons. But the cost wouldn‘t be cheap.
Is it worth it?Two things experts consider when judging any risk re:1)How likely the event is;and 2)How bad the consequences if the event occurs. Experts think an asteroid big enough to destroy lots of life might strike Earth once every 500, 000 years. Sounds pretty rare—but if one did fall, it would be the end of the world. “If we don‘t take care of these big asteroids, they‘ll take care of us, ”says one scientist. “It‘s that simple. ”
The cure, though, might be worse than the disease. Do we really want fleets of nuclear weapons sitting around on Earth?“The world has less to fear from doomsday (毁灭性的)rocks than from a great nuclear fleet set against them, ”said a New York Times article.

1. What does the passage say about asteroids and meteoroids?
A) They are heavenly bodies different in composition.

B) They are heavenly bodies similar in nature. 【外语教育&网www.for68.com】
C) There are more asteroids than meteoroids.
D) Asteroids are more mysterious than meteoroids.
2.What do scientists say about the collision of an asteroid with Earth?
A) It is very unlikely but the danger exists.

B) Such a collision might occur once every 25 years.
C) Collisions of smaller asteroids with Earth occur more often than expected.
D) It‘s still too early to say whether such a collision might occur.
3.What do people think of the suggestion of using nuclear weapons to alter the courses of asteroids?
A) It sounds practical but it may not solve the problem.
B) It may create more problems than it might solve.
C) It is a waste of money because a collision of asteroids with Earth is very unlikely.

D) Further research should be done before it is proved applicable.
4.We can conclude from the passage that ________.
A) while pushing asteroids off course nuclear weapons would destroy the world
B) asteroids racing across the night sky are likely to hit Earth in the near future
C) the worry about asteroids can be left to future generations since it is unlikely to happen in our lifetime
D) workable solutions still have to be found to prevent a collision of asteroids with Earth
5.Which of the following best describes the author‘s tone in this passage?
A) Optimistic.
B) Critical.
C) Objective.
D) Arbitrary.
答案:1.B 2.A 3.B 4.D 5.C

 三、完型填空

1、[填空题]
The outbreak of swine flu that was first deteccted in Mexico was declared a global epidemic on june 11,2009. It is the first wotldwide cpidemic__1__by the World Health Organization in41years.

The heightened alert __2__an emergency meeting with flu experts in Geneva that assembled after a sharp pise in cases in Australia.and rising __3__in Britain ,japan,Chile and elsewhere.

Bur the epiemic is “__4__”in severity. According to Margaret Chan. The organization’s director general,__5__the overwhelming majorty of patients experiencing only mild symptoms and full recovery. Often in the__6__of any medical treatment.

The ourbreak came to gobal__7__in lafe April2009.when Mexican authorities noted an unusually latge number of hospitalizations and deaths__8__ healthy adults. As much ofMexico City Shut down at the height of a panic,cases began to__9__in New York City.the southwestem United States and atound the world.

In the United States, new cases seemed to fade__10__warmer weather arrived.But in late September 2009,officials reported there was__11__flu activity in almost every state and that virtually all the__12__tested are the new swine flu. Also known as(A)H1N1,not seasonal flu.In the U.S.,It has__13__more than one million people,and caused mone than 600 deaths and more than 6,000 hospitalizations.

Federal health officials ___14___ Tamiflu for children from the national stockpile and began __15__ orders from the atates for the new swine flu vaccine.The new vaccine,which is different from the annual flu vaccine,is feasible ahead of expectations.More than three million doses were to be made available in early October 2009,though most of those prevalent doses were of the FluMist nasal spray type,which is not recommended for pregnant women,people over 50 or those with breathing difficulties,heart disease or several other issues But it was still possible to vaccinate people in other high-risk groups;health care workers,people warding off infants and healthy young people.

1.[A]criticized[B]appointed[C]commented[D]designated

2.[A]proceeded[B]activated[C]followed[D]prompted

3.[A]digits [B]numbers [C]amounts [D]sums

4.[A]Moderatre [B]normal [C]unusual [D]extreme

5.[A]With [B]in [C]from [D]by

6.[A]Progress [B]absence [C]presence [D]favor

7.[A]Reality [B]phenomenon [C]cincept [D]notice

8.[A]Over [B]for [C]among [D]to

9.[A]stay up [B]crop up [C]fill up [D]cover up

10.[A]as [B]if [C]unless [D]until

11.[A]excessive [B]enormous [C]significant [D]magnificent

12.[A]categories [B]examples [C]patterns [D]samples

13.[A]imparted [B]immersed [C]injected [D]infected

14.[A]released [B]relayed [C]relieved[D]remained

15.[A]placing [B]delivering [C]taking [D]giving

答案:1.A 2.B 3.C 4.B 5.C 6.B 7.D 8. A 9.C 10.D11.C12.A13.A14.D15.B

2、[填空题]  

Ancient Greek philosopher Aristotle viewed laughter as “a bodily exercise precious to health.” But ­­­__1___some claims to the contrary, laughing probably has little influence on physical fitness Laughter does __2___short-term changes in the function of the heart and its blood vessels, ___3_ heart rate and oxygen consumption But because hard laughter is difficult to __4__, a good laugh is unlikely to have __5___ benefits the way, say, walking or jogging does.

__6__, instead of straining muscles to build them, as exercise does, laughter apparently accomplishes the __7__, studies dating back to the 1930’s indicate that laughter__8___ muscles, decreasing muscle tone for up to 45 minutes after the laugh dies down.

Such bodily reaction might conceivably help _9__the effects of psychological stress. Anyway, the act of laughing probably does produce other types of ___10___ feedback, that improve an individual’s emotional state. __11____one classical theory of emotion, our feelings are partially rooted ____12___ physical reactions. It was argued at the end of the 19th century that humans do not cry ___13___they are sad but they become sad when the tears begin to flow.

Although sadness also ____14___ tears, evidence suggests that emotions can flow __15___ muscular responses. In an experiment published in 1988,social psychologist Fritz Strack of the University of würzburg in Germany asked volunteers to pick  a pen either with their teeth-thereby creating an artificial smile – or with their lips, which would produce a(n) disappointed expression. Those forced to exercise their smiling muscles reacted more exuberantly to funny cartons than did those whose mouths were contracted in a frown, mentioning that expressions may influence emotions rather than just the other way around Similarly , the physical act of laughter could improve mood.

1.[A]among       [B]except        [C]despite       [D]like

2.[A]reflect       [B]demand       [C]indicate       [D]produce

3.[A]stabilizing    [B]boosting       [C]impairing     [D]determining

4.[A]transmit      [B]sustain        [C]evaluate      [D]observe

5.[A]measurable   [B]manageable    [C]affordable     [D]renewable

6.[A]In turn       [B]In fact        [C]In addition     [D]In brief

7.[A]opposite     [B]impossible     [C]average       [D]expected

8.[A]hardens      [B]weakens       [C]tightens      [D]relaxes

9.[A]aggravate     [B]generate       [C]moderate     [D]enhance

10.[A]physical     [B]mental        [C]subconscious  [D]internal

11.[A]Except for   [B]According to   [C]Due to        [D]As for

12.[A]with        [B]on           [C]in           [D]at

13.[A]unless      [B]until          [C]if           [D]because

14.[A]exhausts    [B]follows        [C]precedes     [D]suppresses

15.[A]into        [B]from          [C]towards      [D]beyond

答案:1.C 2.B 3.C 4.D 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A11.C12.A13.D14.B15.A

3、[填空题]

Research on animal intelligence always makes me wonder just how smart humans are. 1  the fruit-fly experiments described in Carl Zimmer’s piece in the Science Times on Tuesday. Fruit flies who were taught to be smarter than the average fruit fly 2  to live shorter lives. This suggests that 3  bulbs burn longer, that there is an 4    in not being too terrifically bright.
Intelligence, it 5   out, is a high-priced option. It takes more upkeep, burns more fuel and is slow 6   the starting line because it depends on learning — a gradual 7   — instead of instinct. Plenty of other species are able to learn, and one of the things they’ve apparently learned is when to 8  .
Is there an adaptive value to 9   intelligence? That’s the question behind this new research. I like it. Instead of casting a wistful glance 10   at all the species we’ve left in the dust I.Q.-wise, it implicitly asks what the real 11   of our own intelligence might be. This is 12  the mind of every animal I’ve ever met.
Research on animal intelligence also makes me wonder what experiments animals would 13  on humans if they had the chance. Every cat with an owner, 14   , is running a small-scale study in operant conditioning. we believe that 15 animals ran the labs, they would test us to determine the limits of our patience, our faithfulness, our memory for terrain. They would try to decide what intelligence in humans is really for   , not merely how much of it there is. Above all , they would hope to study a fundamental question: Are humans actually aware of the world they live in? So far the results are inconclusive.

1. [A] Suppose            [B] Consider         [C] Observe                [D] Imagine

2. [A] tended               [B] feared             [C] happened              [D] threatened

3. [A] thinner              [B] stabler              [C] lighter                  [D] dimmer

4. [A] tendency           [B] advantage        [C] inclination             [D] priority

5. [A] insists on          [B] sums up          [C] turns out               [D] puts forward

6. [A] off                   [B] behind             [C] over                     [D] along

7. [A] incredible          [B] spontaneous   [C]inevitable                 [D] gradual

8. [A] fight                 [B] doubt             [C] stop                       [D] think

9. [A] invisible            [B] limited           [C] indefinite                 [D] different

10. [A] upward           [B] forward         [C] afterward               [D] backward

11. [A] features           [B] influences      [C] results                   [D] costs

12. [A] outside            [B] on                 [C] by                         [D] across

13. [A] deliver             [B] carry             [C]   perform             [D] apply

14. [A] by chance        [B] in contrast     [C] as usual              [D] for instance

15. [A] if                    [B] unless            [C] as                     [D] lest

答案:1.B 2A 3.D 4.B 5.C 6.A 7. D 8.C 9.B 10.D11.D12.B13.C14.D15.A

4、[填空题] 

The idea that some groups of people may be more intelligent than others is one of those hypotheses that dare not speak its name. But Gregory Cochran is 1  to say it anyway. He is that  bird, a scientist who works independently 3  any institution. He helped popularize the idea that some diseases not 4  thought to have a bacterial cause were actually infections, which aroused much controversy when it was first suggested.
5 he, however, might tremble at the 6  of what he is about to do. Together with another two scientists, he is publishing a paper which not only 7  that one group of humanity is more intelligent than the others, but explains the process that has brought this about. The group in are a particular people originated from central Europe. The process is natural selection.
This group generally do well in IQ test, 9 12-15 points above the 10  value of 100, and have contributed 11  to the intellectual and cultural life of the West, as the 12  of their elites, including several world-renowned scientists,13 hey also suffer more often than most people from a number of nasty genetic diseases, such as breast cancer. These facts, 14 ave previously been thought unrelated. The former has been 15  social effects, such as a strong tradition of valuing ucation. The latter was seen as a (an) consequence genetic isolation. Dr. Cochran suggests that the intelligence and diseases are intimately  linked is argument is that the unusual history of these people has subjected em to unique evolutionary pressures that have resulted in this  paradoxical ate of affairs.
1. [A] selected [B] prepared [C] obliged [D] pleased
2. [A] unique [B] particular [C] special [D] rare
3. [A] of [B] with [C] in [D] against
4. [A] subsequently [B] presently [C] previously [D] lately
5. [A] Only [B] So [C] Even [D] Hence
6. [A] thought [B] sight [C] cost [D] risk
7. [A] advises [B] suggests [C] protests [D] objects
8. [A] progress [B] fact [C] need [D] question
9. [A] attaining [B] scoring [C] reaching [D] calculating
10. [A] normal [B] common [C] mean [D] total
11. [A] unconsciously [B] disproportionately
[C] indefinitely [D] unaccountably
12. [A] missions [B] fortunes [C] interests [D] careers
13. [A] affirm [B] witness [C] observe [D] approve
14. [A] moreover [B] therefore [C] however [D] meanwhile
15. [A] given up [B] got over [C] carried on [D] put down
释案:1.B2.D3.A4.C5.C6.A7.B8.D9.B10.C11.B12.D13.A14.C15.D

5、[填空题]

By 1830 the former Spanish and Portuguese colonies had become independent nations. The roughly 20 million of these nations looked  to the future. Born in the crisis of the old regime and Iberian Colonialism, many of the leaders of independence 3 the ideals of representative government, careers 4 to talent, freedom of commerce and trade, the to private property, and a belief in the individual as the basis of society. there was a belief that the new nations should be sovereign and independent states, large enough to be economically viable and integrated by a set of laws.

On the issue of of religion and the position of the church, there was less agreement 10 the leadership. Roman Catholicism had been the state religion and the only one 11 by the Spanish crown. 12 most leaders sought to maintain Catholicism 13 the official religion of the new states, some sought to end the 14 of other faiths. The defense of the Church became a rallying  15 for the conservative forces.

The ideals of the early leaders of independence were often egalitarian, valuing equality of everything. Bolivar had received aid from Haiti and had promised in return to abolish slavery in the areas he liberated. By 1854 slavery had been abolished everywhere except Spain’s former colonies. Early promises to end Indian tribute and taxes on people of mixed origin came much tougher because the new nations still needed the revenue such policies contributed . Egalitarian sentiments were often tempered by fears that the mass of the population was unprepared for self-rule and democracy.

1.     [A] natives   [B] inhabitants   [C] peoples   [D] individuals

2.     [A] confusedly   [B] cheerfully   [C] worriedly   [D] hopefully

3.     [A] shared   [B] forgot   [C] attained   [D] rejected

4.     [A] related   [B] close   [C] open   [D] devoted

5.     [A] access   [B] succession   [C] right   [D] return

6.     [A] Presumably   [B] Incidentally   [C] Obviously   [D] Generally

7.     [A] unique   [B] common   [C] particular   [D] typical

8.     [A] freedom   [B] origin   [C] impact   [D] reform

9.     [A] therefore   [B] however   [C] indeed   [D] moreover

10.   [A] with   [B] about   [C] among   [D] by

11.   [A] allowed   [B] preached   [C] granted   [D] funded

12.   [A] Since   [B] If   [C] Unless   [D] While

13.   [A] as   [B] for   [C] under   [D] against

14.   [A] spread   [B] interference   [C] exclusion   [D] influence

15.   [A] support   [B] cry   [C] plea   [D] wish

答案:1.B 2.D 3.C 4.A 5.C 6.D 7.C 8.C 9.B 10.C11.C12.D13.A14.D15.C

 四、词型转换

1、Have you read the sign on the wall which says “No ___”? (Smoke)
答案:Smoking

2、This is the book ___ in 1880s, which greatly influenced people’s view about the world.(publish)
答案:published

3、That little boy asked his parents why the leaves ___ from the trees in autumn.(fall)
答案:fall

4、He drew me a map of this city, which ___ me a general idea of the size of the city(give)
答案:gave

5、He has failed to pass this year’s college ____ Examination and he’s determined to have another try next year. (Enter)

答案:entrance

6、The snow kept falling ___(steady )
答案:stesdily

7、He passed his house without ___ three times during that period. (enter)
答案:entering

8、he ___ himself lying at the bottom of a valley. (find)
答案:found

9、He ____from his life time experience that friendship and love count for much more than money.(learn)
答案:has leant

10、In the common interest of protecting the nature, a lot of governments have been united to abolish the ____pollution caused by chemical industry.(poison)
答案:poisonous

11、ple make donation for the Project Hope, because they deeply sympathize with the children in the rural areas who can’t ____go to school.(afford )
答案:afford to

12、The mobile phone doesn’t look ___, but it serves me very well.(fashion)
答案:fashionable

13、I don’t know whether our ____ card has already reached him.(invite)
答案:invitation

14、We were about ____when he arrived ( start )
答案: to start

15、All the old carpets need ___(replace)
答案:replacing

16、We communicate ___through telexes,phone calls rather than through personal contacts.(rapid)
答案:rapidly

17、As we get older , our bodies bacome less___again.(professional)
答案:professionally

18、The judge has to act within the ___ of the court.(compete)
答案:competence

19、He insisted on ___ me to the bus tenminal(see)
答案:seeing

20、This film will be ___ on TV next Sunday.(show)
答案:shown

21、The teacher may see Jim quite ___about his score. (happy)
答案:unhappy

22、The guide showed the tourists to the room where Luxun was born. (tourist)
答案:tourists

23、Many urban people can not tell rice ____from weeds (seedle)
答案:seedling

24、He shook his head, ___ showing his different point of view from his mananer.(open)
答案:openly

25、He was too ____ for success (impatience)
答案:impatient

26、To everybody’s delight, everything is ___.(normal)
答案:normal

27、That is why I ___ against him. (vote)
答案:voted

28、We believe that this is a step. (danger)
答案:dangerous

29、Mary’s problem is that she is never ___ to do things independently.(will)
答案:willing

30、This is what I saw and heard in Tibet, and it’s very ___. (inspire)
答案:inspiring

31、Christ’s mother firmly ___ that her son was born disabled, but not an idiot (believe)
答案:believed

32、Everyone is ___with the situation in that area, expecting to see how it will work out.(concern)
答案:concerned

33、The workers could hardly put up with the terrible management and the low ___ in that factory. (efficient)
答案:effioiency

34、He ____ hard to figure out what the initials N.E. stood for.( try)
答案:tried

35、If you put ___ in his position, you would understand his choice. (you)
答案: yourself

36、She was too to put her thoughts into words. (excit)
答案:excited

37、I’ve been ___ this position for five years, and I won’t resign whatever happens.(hold)
答案:holding

38、Where did you put the books we ____ yesterday? (buy)
答案:bought

39、It’s your ___. How can you put the blame on others (false)
答案:fault

40、The ship rocked ____from side to side, causing many passengers to feel seasickness. (violent)
答案:violently

41、China ___ the hope that the talks about unclear weapons control should be held recently.(express)
答案:expressed

42、He had an illusion when he entered the hotel that the gatekeeper was a ___.(detect)
答案:detective

43、The company commander has ____ order from the General Staff that his company would move to the front.(receive)
答案:received

44、_____ the enemy’s missiles blowing the village to pieces, all the villagers were burning with anger.(See)
答案:Seeing

45、The committee has ____ that the next year’s conference be held in Xi’an.(resolve)
答案:resolved

46、He has ____ this advertising company for six years. (serve)
答案:served

47、It seems that his flattery ____this time.
( work )
答案:won

48、My ___ grandfather can not bear the severe winter in the North.(80)
答案:80-year-old \80 years old

49、Have you ever seen a supermarket more ____ than this one?(crowd)
答案:crowded

50、I’ve never met such an ____ person as you. (reason)
答案:unreasonable

五、选择合适的句子

1、 Other countries have also been know to known to put pressure on foreign companies to make donations to party funds.
A. In other countries foreign companies would like to give money to some party as funds.
B. Other countries also force foreign companies to give money to some party as funds.
C. Other countries also press foreign companies to give money to some party members.
D. In other countries foreign , foreign companies are also forced by party members to give t
答案:B

2、 Assignment are thus felt to be given added weight by the passage if time.
A. The more effortd you made to doan assignment,the more time spent in doing it.
B. The more time spent in doing an assignment,the more imporant the assignment seems to be.
C. The more time spent in doing an assignment,the less imporant the assignment seems to be.
D. The less time spent in doing an assignment,the more imporant the assignment seems to be.
答案:B

3、 Most American live according to time segments laid out in engagement calendars.
A. Most American can`t do without engagement calendars.
B. Most American spend their time in a planned way.
C. Most American value time and love engagemet calendars.
D. Most American have learned to spend their time efficiently.
答案:B

4、“It`s no use having a dog without teeth ,” they argue.
A. A dog without sharp teeth doesn`t frighten burglars away.
B. A gentle guard won`t be able keep trouble –maker away
C. Laws without legal effective force are useless.
D. It`s no use having principles that nobody respect.
答案:C

5、 I could feel sleep creeping over me like paralysis.
A. The sleep which came over me was a kind of paralysis.
B. I was so sleepy that Ifelt so week all over.
C. I was paralysed when I was sleepy.
D. When i was paralysed ,I slept soubdly.
答案:B

6、I`d have give the rest of my life for a single dulp of water.
A. i`d like to give a big mouthful of water in order to save my life.
B. i`d rather not have a big mouthful of water in order to save my life
C. a big mouthful of water is what i need to savr my life.
D. i`d ratherto give a big mouthful of water at the expense of my life
答案:B

7、“ Alan,” said Hughie seriously, “ you painters are a heartless lot.”
A. …painters have no feelings.
B. …painters are never moved.
C. …painters never become emotional.
D. …painters are cruel
答案:D

8、 It never entered my mind that you went about giving money away in that careless manner.
A. I never thought that you give money away so quickly
B. I never thought that you give money away so carelessly
C. I never thought you would never give money to others.
D. I never thought you were a careless person to give money away.

答案:B

9、When Hughie came in he found Trevor putting the finishing touches to a wonderful life-size picture of a beggar-man.
A. Trevor had most finished the picture of a beggar-man.
B. Trevor had just checked a few details of the picture of a beggar-man
C. Trevor was making some corrections in the picture of a beggar-man.
D. Trevor was adding some decorations on the picture of a beggar-man
答案:A

10、Wasn’t I tempting fate: how could these hard-nose Nazi detectives help but smell out the diaries beneath my broadcasts?
A. I was doing something very risky
B. I certainly was gambling on my future
C. I doubted if I was taking a great risk
D. I wasn’t really taking my life lightly
答案:A

11、If such a work is hundreds or thousands of years old and is still admired, there is probably something to it.
A. A. If a work was brought out hundreds or thousands of years ago and is still admired, ther
B. B. If a work was brought out hundreds or thousands of years ago and is still admired, ther
C. If a work was brought out hundreds or thousands of years ago and is still admired, there i
D. If a work was brought out hundreds or thousands of years ago and is still admired, there i
答案:B

12、the hero was distinguished by his accomplishment; the celebrity by his appearance or characteristics.
A. A. The hero was famous for his achievement ; the celebrity was distinguished by his appear
B. B. The hero can be famous by his accomplishment; the celebrity by their special behavior.
C. The hero and the celebrity were famous by their images and accomplishments
D. The hero was more famous than the celebrity
答案:A

13、…who somehow seem bigger than ordinary people…
A. …who somehow appear larger than ordinary people…
B. …who somehow appear taller than ordinary people…
C. …who somehow appear wiser than ordinary people…
D. …who somehow appear distinguished …
答案:D

14、 The hero was a big man ;the celebrity is a big name.
A. The hero was tall and strong.
B. The hero was brave and courageous
C. The hero was an outstanding man whit fine qualities
D. The hero was a brave man whit tremendous strength
答案:C

15、 We want every minute to count.
A. We want to count every minute.
B. We want every person count every minute
C. We want to make good use of every minute to do something
D. We want to spend every minute to do things
答案:C

16、Rapport to most of us (Americans) is less important than performance.
A. Whether a person is successful is most important.
B. Friendly relationship is not as important as performing skills
C. One’s achievement is more important than his relationship with us.
D. What one says in his report is more important than what he has achieved
答案:C

17、 His mind had already cracked with thirst .
A. He had already lost control of himself because of thirst.
B. He had to make good use of his mind because of thirst
C. He was so thirty that he tried to make full use of his mind.
D. He was so thirty that he could not manage to think of anything.
答案:A

18、I looked at the men , and I thought my eyes were going.
.A. I looked at the men ,then I looked at something else.
B. I’m afraid to look at the men , so I tried not to not to look at them any more.
C. When I looked at the men , I realized that my eyesight was declining
D. Since I made great efforts to see them clearly, I knew that my eyesight was declining.
答案:C

19、But overindulging children with material things does little to lessen parental guilt.
A. But overindulging children with material things can really help parents to lessen their
B. But overindulging children with material things cannot release the parents from feeling gu
C. Parents really want to use the material things to content their children and get fid of
D. If they overindulging children with few material things, parents can not lessen their guil
答案:B

20、Practice responding to your children’s requests in a prompt, definite manner.
A. Practice responding to your children’s requests without delaying and vacillating between
B. Practice saying “yes” and “no” to your children quickly
C. Train yourself speak in a quick manner
D. Do not respond to your children’s requests without delay.
答案:A

21、You no longer need to make mental conversions of the country `s money.
A. You needn`t change the country’s money to your country’s money in mind because you have ad
B. You needn`t change the country’s money to yours in mind because you no longer return it.
C. You needn`t change the country’s money to yours in mind because you can calculate it witho
D. You needn`t change the country’s money to yours in mind because you have tried to do that
答案:A

22、 It usually takes a trip home to bring one back to reality.
A. Usually one has to pay a visit to his home country before he knows that his home country
B. Usually one has to take a trip away from before he knows that his home country is not perf
C. Usually one has to pay a visit to his home country before he knows that his home country i
D. Usually one has to take a trip away from home country before he knows that his home count
答案:A

23、Romance is the privilege of the rich, not the profession of the unemployed.
A. A rich person who doesn’t have a job can still have the right to fall in love.
B. Only rich people have the right to fall in love, while those who are poor and out of work
C. Rich as a person is, if he lose his job, he doesn’t have the right to fall in love.
D. Poor as a person is, if he is not out of work, he still has the right to fall in love.
答案:B

24、They did not seem to realize what the poison of Nazism was doing to them.
A. They did not seem to realize the great harm that Nazism was doing to them.
B. They did not seem to realize the great harm that poisonous gas developed by Nazism..
C. They did not seem to realize what kind of poisonous gas Nazists were developing.
D. They did not seem to realize that the Nazusts weere developing a kind of poisonous gas.
答案:A

25、In the American system of values, patience is not a hgh priority.
A. Among the Anerican values , patience is not considered very necessry.
B. Among the Anerican values , patience is not considered very good.
C. Among the Anerican values , patience is not considered very useful.
D. Among the Anerican values , patience is not considered very important.
答案:D

26、 It seem, nowadays , a matter of universal desire that poverty should be abolished.
A. Nowadays the world is confronting with the serious problem of proverty.
B. Nowadays it seems that a large number of people are still living in proverty
C. Nowadays people express their desir that they will not live in proverty.
D. Nowadayspeople all over theworld seem to have a common wish we should do away withpoverty
答案:C

27、Istared at the canteen as if it were a mirage.
A. i imagined seeing a canteen.
B. i looked at the canteen closely.
C. i knew there wasn`t a canteen actually.
D. i couldn`t believe that the canteen was still there.
答案:D

28、 I had deliberately got myself into this jam.
A. i had put myself into trouble.
B. i came to the Gestapo Headquarters on purpose to get myself arrested.
C. Unexpectedly, Imet a traffic jan on the way to the airport.
D. I got held up by the Gestapo officials at the airport.
答案:A

29、The wash she had returned was her last effort on this earth.
A. she nade her last effort to return the clothes to us.
B. she returned the last bag of clothes she washed in her life to us.
C. she hardlu had any more strength to wash more clothes after she retureed the clothes to us
D. she gave up washing clothes for others after she returned the clothes to us.
答案:B

30、It was an insult not only to the old woman but to all mother .
A. the faithless son hurt not only his mother but also all other mothers.
B. the faithless son disppointed not only his mother but aslso all the other mothers.
C. not only the old mowan but also all the other mothers felt the son was faithless behavior.
D. NOT ONLY THE OLD WOMAN BUT ALSO THE OTHER MOTHERS FELT THE SON WAS FAITHLESS.
答案:D

31、 Every piece was handed tentimes or more. And the drying
A. After washing the clothes for more than ten times, she has dry them for more than ten time
B. The drying was much more than the washing.
C. The drying was nuch nore difficult than the washing.
D. Besides washing, every piece of laundry had be dried.
答案:D

32、 It was everything to feel that you are useful.
A. Whatever you do , you should feel youare useful.
B. AYou should feel that everything is useful.
C. It is the most important thing to feel taht you are useful.
D. It is happy that you feel you are useful.
答案:C

33、 She is at ease with them.
A. She gats along with these creatures very well.
B. These creatures feel her closeness to them.
C. With the creatures, she feels herself able to talk freely.
D. With these creature, she feeld comfortablr and relaxed.
答案:D

34、The old woman did not want to become a burden, and so she bore her burden.
A. The old woman had to support herself.
B. The old woman was too proud to ask for help
C. the old woman did not want to bother other people
D. the old woman carried the heavy load herself. .
答案:A

35、I resolved then that the wolf of poverty should be driven from our door some day.
A. I decided then that some day I would drive away our door some day.
B. Then I was determined to earn a lot money some day so that my family would be able to live
C. I decided then that I should some day help to wipe out the poverty, which all the human be
D. I made up my mind some day we`d have enough money to buy food and other necessary things.
答案:D

36、…a scientist with the magic touch of a poet…
A. …she was a scientist with the magic touch of poet…
B. …some of her scientific books were written in the from of poetry…
C. …her scientific books were lively written which were interesting to read…
D. . …though she was a scientist, she was regard as a poet for her great poetic charm…
答案:C

37、He stared at her a brief moment , seeing the fear in her face, but also a loathing for all men involved in the making and dispatch of nuclear weapons.
A. seeing not only the fear in her face, but also a strong feeling for all men involved in t
B. seeing not only the fear in her face, but also a detest for all men involved in the making
C. seeing not only the fear in her face, but also a contempt for all men involved in the mak
D. seeing not only the fear in her face, but also a strong opposition to all men involved in
答案:B

38、 Even shy , timid, sweet children have resilience
A. Even shy , timid, sweet children can make resistance sometimes.
B. Even shy , timid, sweet children can be brave sometimes.
C. Even shy , timid, sweet children can not be easily defeated
D. Even shy , timid, sweet children wiil not accept criticism willingly all the time.
答案:C

39、 If we spend a few million greasing the palms of some of the buyers, who’s hurt?
A. It shows the company is willing to bribe the buyers.
B. It shows the company can afford to bribe the buyers
C. It shows the company has no other choice but to bribe the buyers
D. shows a few million is a small sum to the company.
答案:A

40、There is a slight air of superiority about her now
A. She is too proud of superiority about her now.
B. She is too excited to breathe smoothly.
C. she shows some kind of contempt in her eyes
D. She seems to feel that she is a person of some importance
答案:D

41、There is abundant luxury in the room but a minimum of taste.
A. The room is luxurious but the food doesn`t taste good
B. The richly furbished room nwwds little decoration.
C. The room is richly furnished and decorated but shows little taste
D. The more luxury in the room ,the less taste on the part of the owner
答案:C

42、Everyone would just take it for granted we`d been invited.
A. Everyone would accept the fact that we had been invit
B. Everyone would be happy to see us if we had been invited.
C. Everyone would naturally think that we had been invited.
D. Everyone would hope us to be invited
答案:C

43、It makes me very humble to think of a guy like Scotty.
A. When I think of a great actor like Scotty, I feel ashamed of my self.
B. When I think of a great actor like Scotty , I know that I should learn to be modest.
C. Compares with a great actor like Scotty, I am so immature.
D. Compared with a great actor like Scotty, I am so un important
答案:C

44、 …there`s no reason to feel slighted.
A. I can`t see any reason to be trouble by trivial matters.
B. We don`t need to worry about those unimportant things.
C. We don`t need to be ashamed of our being new in pictures.
D. We don`t need to feel that we have been neglected
答案:D

45、“I understand there is a two-volume edition of this work”
A. The minister wanted a two-volume edition of the book.
B. The minister wanted another copy of the book.
C. The minister wanted more money.
D. The minister wanted a more money
答案:C

46、 to “ get them out of the sun”.
A. …to dig them out of the earth.
B. …to get them on the plane and send to space
C. …to hide them on a secret place.
D. …to get them out of the trouble
答案:D

47、 Then the third grade note had opened the attack.
A. Then the third grade teacher began to speak ill of him.
B. Then the third grade note opened a way for him to be attacked.
C. When the third grade note was opened , words of criticism could be found.
D. When the third grade note was opened , words of criticism could be found.
答案:A

48、The almost bare sheets in the file mocked the effort.
A. She tried in vain to write the obituary.
B. She made great effort to write the obituary because Cliff`s records were not complete.
C. She made great effort to write the obituary because Cliff`s records were not complete
D. She made great effort to write the obituary because there wasn`t much information inrecord
答案:D

49、 As far as I could tell, he had never done one happy, noisy kid thing.
A. As far as I could tell, he had never done one happy, noisy kid thing
B. As far as I knew, he had never made friends with other kids.
C. As far as I knew, he had never played happily with other kids
D. As far as I knew, he had never been so naïve and childish like other kid
答案:A

50、A child is a believing creature.
A. Children always want adults to believe them.
B. What a child says is to be believed.
C. A child should believe adults.
D. Children accept what adults say about them
答案:D

六、综合作业

1、For this part, you are allowed to write a short essay entitled More Striving Spirit Needed. You should write at least 120 words following the outline given below:  1. 社会上不少人认为,现在的青年学生拼搏精神不够  2. 对此你的看法是….
答案:More Striving Spirit|Needed|lacking of striving spirit|young generation|First of all|What’s more|The last|competitive

2、Topicp:Explain culture shock and four stages of adjustment with the help of the follow outline. 1.the honeymoon 2. the crisis 3. the recovry 4. the sdjustment.
答案:cultur shock|confusion|realistic attitude| homesick|if|which|adapted to|envroment

3、Writea pargraph of about 120 words about bribery and the bribery in China.
答案:bribery|means|crime|civil|servant|reture|even if|besides|China

4、Write a paregraph of about 150 words on this topic:The most important thing I think I should learn at college.
答案:college|support|important|learn|mistakes|Practice|perfect|succeed

5、(写作题)Write a paragraph about Rachel Carson in about 120 words.
答案:little|girl|animal|book|companion|bird|save|earth

本文来自网络,不代表河南招生考试网立场。转载请注明出处: https://www.dzikao.com/2645.html
广告位
上一篇
下一篇

作者: 张老师

从事高等教育自学考试、成人高考教学管理、研究等工作近十年。曾参与相关科目教材编写与审定。主讲《大学语文》、《公共关系学》、《思想道德修养与法律基础》等多门科目,积累了丰富的教学经验,造诣颇深,对考试方向把握游刃有余,极具大家风范!

为您推荐

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

联系我们

联系我们

13140109176

在线咨询: QQ交谈

邮箱: 844073300@qq.com

工作时间:周一至周五,9:00-17:30,节假日休息

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部