广告位
首页 成教网课 《大学英语(1★)》作业与测试网络课程原题及答案

《大学英语(1★)》作业与测试网络课程原题及答案

本书为成人教育大学英语基础课教材,由十课组成;每课包括课文,词汇,注释,语音或语法,练习,补充课文等。文章语言规范,语法讲解透彻,增强了教材的实用性。

作业1

《大学英语(1★)》作业与测试网络课程原题及答案 图1

一、单选题 (第1-25题每题4分)

1. It is the general manager who makes the _______decisions in business. 
(A) beginning
(B) finishing
(C) first
(D) final
答案:D

2. The American Red Cross is one of the volunteer organizations _______ purpose is to help the sick and the needy.
(A) its
(B) that
(C) who
(D) whose
答案:D

3. No sooner _______ than they began to work.
(A) they had arrived
(B) they would arrive
(C) had they arrived
(D) would they arrive
答案:C

4. The man told me that by the end of the week he _______ away from his hometown for 20 years.
(A) has been
(B) will have been
(C) is to be
(D) would have been
答案:D

5. I have two hobbies. One is fishing, ____ is cooking. 
(A) another
(B) the other
(C) else
(D) other
答案:B

6. It was strange _______ she left without saying a word.
(A) that
(B) what
(C) why
(D) how
答案:A

7. Planning so far ahead _____ no sense — so many things will have changed     by next year. 
(A) made
(B) is making
(C) makes
(D) has made
答案:B

8. I often ______ the cooking for my family, but recently I have been too busy to do it.
(A) will do
(B) do
(C) am doing
(D) had done
答案:B

9. In Britain people drive _____the left. 
(A) :at
(B) :on
(C) :to
(D) :in
答案:B

10. When the girl heard the news, she could do nothing but ______ back home. 
(A) :going
(B) :went
(C) :to go
(D) :go
答案:D

11. It’s high time ( ) bed!
(A) to go to
(B) go to
(C) went to
(D) to
答案:B

12. Large fish usually _____ small fish. 
(A) :gather
(B) :take on
(C) :feed on
(D) :organize
答案:C

13. They ______ thankful to have the opportunity to further their studies. 
(A) :would like to be
(B) :ought to be
(C) :would rather be
(D) :had better be
答案:B

14. All things ____, the planned trip will have to be called off. 
(A) :considered
(B) :be considered
(C) :considering
(D) :having considered
答案:A

15. Not only ______ our money, but we were also in danger of losing our lives. 
(A) :we lost
(B) :lost we
(C) :we did lose
(D) :did we lose
答案:D

16. It is generally considered unwise to give a child ______ he or she wants. 
(A) :however
(B) :whatever
(C) :whichever
(D) :whenever
答案:B

17. Xiao Lu won a ______ at the tennis match. 
(A) :prize
(B) :price
(C) :praise
(D) :present
答案:A

18. He cannot be tired _______ he has walked only half a mile. 
(A) :since
(B) :whether
(C) :when
(D) :as long as
答案:A

19. As to who is to be hired, it is the Human Resources Department()has the final say.  
(A) whose
(B) those
(C) these
(D) that
答案:D

20. You can experience a fast internet connection in()the same way as you do in the office.
(A) more
(B) much
(C) better .
(D) most
答案:B

21. Williams’ proposal,()at a board meeting last week, was to set up a committee to review the marketing plan.
(A) discuss
(B) discussing
(C) discussed
(D) to be discussed
答案:C

22. the fact()we may not be able to directly assist you does not mean your complaint isn’t valid.
(A) which
(B) whom
(C) who
(D) that
答案:D

23. Generally, you should avoid()business over a meal until your host gives a signal.    
(A) talk about
(B) talking about
(C) to talk about
(D) talked about
答案:B

24.Nothing can prevent him _____ learning Chinese painting. 
(A) from
(B) by
(C) out
(D) in
答案:A

25. The manager showed the new employee _______ to find the supplies. 
(A) what
(B) where
(C) that
(D) which
答案:B

作业2

一、单选题 (第1-25题每题4分)

1. If it were not for the fact that he was a millionaire, she ____ him.
(A) might never marry
(B) will never marry
(C) would never have married
(D) would never marry
答案:C

2. My grandfather had suffered from cancer for two years. It was no surprise when I was told that he had _____.
(A) passed off
(B) passed away
(C) passed by
(D) passed over
答案:B

3. Computer software _____ some 70 percent of our range of products.  
(A) picks up
(B) focuses on
(C) accounts for
(D) is based on
答案:C

4. One rainy night the policeman had a chance _____ with a gang of smugglers.  
(A) acquaintance
(B) encounter
(C) account
(D) interview
答案:B

5. Don’t take any action until you are fully _____ with the situation there.  
(A) consented
(B) content
(C) obvious
(D) acquainted
答案:D

6. So clear was his _____ of the case that others had no more to say.
(A) attitude
(B) presentation
(C) comment
(D) remark
答案:B

7. The world is trying every means to _____the friendship between the two countries.  
(A) raise
(B) promote
(C) arise
(D) protest
答案:B

8. When she was criticized, she claimed that it was outside her _____of responsibility.  
(A) field
(B) limit
(C) extent
(D) range
答案:D

9. She was so _____ in her job that she didn’t hear someone knocking at the door.  
(A) attracted
(B) drawn
(C) absorbed
(D) concentrated
答案:C

10. The young people are _____ of their responsibility toward society. 
(A) consistent
(B) conscious
(C) sensitive
(D) sensual
答案:B

11. Free ______ of shampoo is distributed from door to door. 
(A) :sample
(B) :example
(C) :product
(D) :stock
答案:A

12. Due to the fact that she was naturally timid, she shrank from any ____ social and cultural activities.  
(A) comprehension of
(B) study on
(C) success in
(D) participation in
答案:D

13. After so many years, he still ____ the hope that his lost son would return one day.
(A) clang to
(B) clung to
(C) inclined to
(D) subjected to
答案:B

14. After failing the exams three times, Jack realized that he’d never ____in English.    
(A) see to it
(B) attain it
(C) catch it
(D) make it
答案:D

15. When a fire____ at the National Exhibition in London, at least ten priceless paintings were completely destroyed.
(A) broke off
(B) broke out
(C) broke down
(D) broke up
答案:B

16. He is late again today. I’ll ____ that he will not be late tomorrow.    
(A) refer to it
(B) look to him
(C) see to it
(D) turn to it
答案:C

17. The idea of winning the eyes of the people around ____ powerfully to some youngsters, so they are eagerly identifying themselves.
(A) defy
(B) expel
(C) attract
(D) appeals
答案:D

18. Spitting on the ground is not only ______ but also harmful to others’ health.  
(A) blasting
(B) banging
(C) grabbing
(D) disgusting
答案:D

19. Happiness doesn’t necessarily ______ money.   
(A) go for
(B) go through
(C) go back
(D) go with
答案:D

20. Every time when I go back to my hometown, I usually spend two days ____ of my relatives.  
(A) going the rounds of
(B) rounding up
(C) making the rounds of
(D) rounding on
答案:C

21. So little ____ with each other that the neighbors could not settle their difference.  
(A) agreed did they
(B) did they agree
(C) they agree
(D) they did agree
答案:B

22. It was not until he arrived in class _____ realized he had forgotten his book.
(A) when he
(B) that he
(C) and he
(D) he
答案:B

23. There are some areas which are still densely populated ____ their severe weather conditions.  
(A) due to
(B) with regard to
(C) regardless of
(D) but for
答案:C

24. He departed ____  to catch the train only to find his ticket was left in home.     
(A) in hurry
(B) in haste
(C) in a haste
(D) with haste
答案:B

25. You will probably _____ your team’s chance to win because you seem to have such a great ______them.
(A) affect; influence
(B) effect; influence
(C) affect; effect on
(D) effect; affect on
答案:C

作业3

一、单选题

1. A university ____ of teachers, administrators and students.  
(A) consists
(B) composes
(C) includes
(D) contains
答案:A

2. Our new house is very ____ for me as I can get to the office in five minutes.
(A) adaptable
(B) convenient
(C) available
(D) comfortable
答案:B

3. There’s little chance that mankind would _____ a nuclear war.  
(A) retain
(B) endure
(C) maintain
(D) survive
答案:D

4. Medical research has shown that the widespread use of cigarettes contributes ___ the increaseof cancers.
(A) to
(B) for
(C) with
(D) towards
答案:A

5. When traveling, you are advised to take travelers’ checks, which provide a secure _____ tocarrying your money in cash.
(A) preference
(B) selection
(C) choice
(D) alternative
答案:D

6. Louis was asked to ___ the man who stole her purse.  
(A) confirm
(B) recognize
(C) claim
(D) identify
答案:D

7. The car ran over the child, but by a _____ he was unhurt.
(A) wonder
(B) marvel
(C) miracle
(D) surprise
答案:C

8. The scientific quest is grounded in reason and ____ inference from known facts.  
(A) logic
(B) practical
(C) magical
(D) logical
答案:D

9. We agreed to accept ____ they thought was the best guide.  
(A) whatever
(B) whomever
(C) whichever
(D) whoever
答案:D

10. Evidence came up _____ specific sounds are recognized by babies as young as 6 months old.  
(A) what
(B) that
(C) which
(D) why
答案:B

11. Since evidence of the fraud came to light, Congress has been demanding a ______ investigation.      
(A) horrible
(B) thorough
(C) thoughtful
(D) weird
答案:B

12. I am not sure whether I can gain any profit from the investment, so I can’t make a(n) ____ tohelp you.
(A) exact
(B) defined
(C) definite
(D) sure
答案:C

13. The new apartment built a few months ago is large enough to _____ over two hundred people.  
(A) contain
(B) provide
(C) reside
(D) accommodate
答案:D

14. He offered to ___ her a hand as the suitcase was too heavy for her to carry.
(A) lend
(B) help
(C) grant
(D) loan
答案:A

15. None of us expected the chairman to _____ at the party. We thought he was still in hospital.  
(A) turn in
(B) turn over
(C) turn up
(D) turn down
答案:C

16. As a result of careless washing the jacket _____ to a child’s size.  
(A) compressed
(B) shrank
(C) dropped
(D) decreased
答案:B

17. the newcomers found it impossible to ____ themselves to the climate sufficiently to makepermanent homes in the new country.
(A) suit
(B) adapt
(C) regulate
(D) coordinate
答案:B

18. the old couple decided to ____ a boy and a girl though they had three of their own.  
(A) adapt
(B) bring
(C) receive
(D) adopt
答案:D

19. The footballer made a (n) _____ gesture, which made the audience’s blood boil.  
(A) mature
(B) offering
(C) offensive
(D) hesitative
答案:C

20. It is better for you to be _____ about its consequences before you take any action.    
(A) positive
(B) absolute
(C) critical
(D) favorite
答案:A

21. Only when one is ______ of one’s getting behind is one more likely to catch up.    
(A) critical
(B) aware
(C) visual
(D) effective
答案:B

22. As a result of his hard work, he has gained ______ to the Beijing University.    
(A) access
(B) commitment
(C) opportunity
(D) reward
答案:A

23. In the wife’s eyes, his _____ to their marriage life is far from perfect.
(A) requirement
(B) commitment
(C) participation
(D) reflection
答案:B

24. Since the matter was extremely _____, we dealt with it immediately.  
(A) tough
(B) tense
(C) urgent
(D) instant
答案:C

25. Although they had suffered heavy losses, they refused to ____ defeat.  
(A) concede
(B) conserve
(C) assert
(D) conceal
答案:A

本文来自网络,不代表河南招生考试网立场。转载请注明出处: https://www.dzikao.com/2235.html
广告位
上一篇
下一篇

作者: 张老师

从事高等教育自学考试、成人高考教学管理、研究等工作近十年。曾参与相关科目教材编写与审定。主讲《大学语文》、《公共关系学》、《思想道德修养与法律基础》等多门科目,积累了丰富的教学经验,造诣颇深,对考试方向把握游刃有余,极具大家风范!

为您推荐

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

联系我们

联系我们

13140109176

在线咨询: QQ交谈

邮箱: 844073300@qq.com

工作时间:周一至周五,9:00-17:30,节假日休息

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部